A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl

2015.02.09 Bettina0424

Mindegyik részét imádom, de az első a legjobb, akárhogy is nézem :) Johnny Deppnek az egyik legjobb alakítása, ha nem láttam 10x akkor egyszer sem :) Kalandfilm kedvelőknek kötelező, Johnny Depp fanoknak, pedig még inkább :)

2015.01.31 sanyika

Nagyon szeretem ebben a filmbe Johhny Depp-et és szerepét is, egyszerűen zseniális, a szövegei nagyon humorosak és kiváló az alakítás.

2015.01.27 S.Nikolett

Gyerekkorom egyik legmeghatározóbb filmje volt, imádtam akkor és most is! Nincs olyan idő,mikor ne nézném meg szívesen, most is tudok nevetni az elrejtett és elejtett poénokon! Imádom!

2015.01.26 agnes

Ha csak ezt a filmet kéne néznek egész évben, megtenném! Hihetetlen színész Johnny Depp!

2015.01.21 zayin

Elképesztően szórakoztató. Van valami a kalózos filmekben.Nem igazán a szívem csücske a műfaj,de feelingje,az van.Amikor a Karib Tenger kijött,a készítők kockáztattak,lévén a műfajt mindenki halottnak hitte.Erre mi történt? A mozi beütött,folytatás... Több

2019.10.17 Anjah

Imádom ezt a filmet, annyit lehet rajta nevetni hogy hihetetlen. Johnny Deep fantasztikusat alakít itt is. Jó sztory és jó kivitelezés, látványos és magával ragadó

2015.04.12 reddress1

Egy igazi egész estés izgalmas családi mozi. Jack Sparrow karaktere zseniális, Johnny Depp ismét kitett magáért ebben a filmben. Megunhatatlan az összes rész!

2015.03.31 Lallerr33

Hú de régen volt az első rész, mindig meglepődöm rajta, pedig annyira közelinek tűnik, ahogy Jack Sparrow kapitány a Fekete Gyöngyön hajózik, és mennyi mindent átél. Milyen jó is lehetett kalóznak lenni. Van a filmben minden ami szem-szájnak ingere: ... Több

2015.03.02 Atsop

Remek látvány, jó sztori és karakterek, poénok, fantasztikus zene és persze Johnny Depp. Ez a kedvencem az összes közül, a többi rész sajnos nem ér ennek a nyomába.

2015.02.23 FEZS

Izgalmas, lendületes és vicces film. Johnny Deep kétség kívül remek színész!

2015.02.05 adamwin

Azt hiszem a karib tenger kalózai filmeket is lehet klasszikusoknak nevezni, de mind közül talán az ez a rész a legjobb. Jack Sparrow részeges botladozásait a fedélzeten és a nagy bölcsességeit amiket osztogat nem lehet megunni. Várom az 5. részt!

2015.06.03 strelaur

Minden idők legjobb kalózos filmje! Jonny Depp megint nagyot alakított!

2015.03.01 szlica

Az első rész volt a csúcs, a második még elment a harmadikra most konkrétan nem is emlékszem miről szólt. Nagyon jó film mind látványilag, mind a sztorit nézve. Végre egy modern kalózos film. Kéne még pár ilyen.

2015.01.29 riita19

Nagyon vicces ez a film. Jókat nevettünk rajta. A szereposztás tökéletes és végig izgalmas és csavaros.