A Karib-tenger filmek mind elég jók, de talán azt is mondhatom, hogy ez közülük a legjobb! Johnny Depp szuperül játszik, ahogy a többi színész is! Jó színészválasztás, jó történet, és izgalmas film!
Johnny Depp hozta a szokásos lehengerlő alakítását az összes részben. Szerintem egyben kell megnézni az összeset úgy lesz igazán felejthetetlen.
Jól sikerültek a Karib-tegner filmek, talán még ez volt közülük a legerősebb. Mindenesetre szerint Johnny Deep legjobb alakítását nyújtja benne!
Akármennyi részt csinálhatnak belőle, én imádom a Karib-tenger kalózai sorozatot! Kalandfilmek közül az egyik legjobb darab. Jack Sparrow szerepére Johnny Deppnél jobb nincs is.
A kalandfilmek közül nekem ez a kedvenc sorozatom! imádom! Örök kedvenc marad! nem csalódtam a filmben..Érdemes megnézni :) :D
Jonny Deep az egyik nagy kedvencem. Igyekszem minél több filmjét megnézni. Ez az egyik kedvencem. Szórakoztató, pörgős, humoros, én nagyon bírom, aki nem látta, mindenképp pótolja.
Én erre a filmre azt tudnám mondani tökéletes mert, izgalmas, vicces, drámai, és jók a színészek. :D
Nekem személy szerint nem tartozik a kedvenc filmeim közé, DE! Johnny Deep hatalmasat alakít benne, nem érne ennyit ez a film, ha nem lenne benne. Természetesen láttam az összes részt, és mindenkinek azt ajánlom, hogy nézze meg!