Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
82%

A Profi (1981)

Le professionnel
Filmadatlap
 
19
Szereplők
15
Vélemények
14
Képek
1
Videók

Galéria (14)

Jean-Paul Belmondo
Jean-Paul Belmondo
Marie-Christine Descouard

Videók (1)

 
Szilárd-Leo   2021. 09. 09.

legújabb vélemény

0
Egy igazán profi

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Sziasztok, egy zseniális film és zene, a profizmus netovábbja. Egy örök klasszikus. Most ment el közülünk. És újra megnéztem, kiváló film. Annyit a filmről, aki még nem látta, egy titkos bevetésen elkapják, vagyis elárulják, így elfelejti a francia titkosszolgálat. Nem tudok írni tovább, mert most nézem a temetést is. Nézzétek meg, a film 10XXXX érdemel! Nyugodjon békében!

 
Yosihiro   2020. 11. 06.

2
A Profi

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Bármennyire is hihetetlen, csak most néztem meg a végéig ezt a filmet. Bár lehet, kiskoromban láthattam, de nem emlékeztem rá. Belmondo neve persze ismerős, és láttam már tőle filmet, ezért is voltam erre is kíváncsi. Őszintén megmondom, ez a film c... teljes kritika»

 
indingo   2019. 10. 02.

0

Túl sokat vártam talán és emiatt csalódtam, de lehet hogy a mai kor emberének már kissé vontatottnak tűnik a film. A történet viszont nem rossz annak ellenére hogy ismerős, mert hasonlót már láthattunk, de hogy melyik volt az eredeti ..., a zene valóban profi.

 
Deku   2017. 12. 23.

0

Hmm hát igen volt már szerencsém kevésbé untató és elbénázott filmhez is mint ez. Nekem ez a film kissé klisésnek tűnt. Nehezen emészthető volt a sztori és tele volt elcsépelt mondatokkal amit már kismilliószor hallhattunk.

 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 12.

0

Belmondo talán legjobb mozija,amiben ki tud teljesedni.A bérgyilkos,aki mindenképpen végrehajtja utolsó küldetését,kerül,amibe kerül.A hetvenes-nyolcvanas éveket Franciaországban Delon és Belmondó uralta a mozivásznakat,és nők milliói rajongtak értük... több»

 
ZozArt89   2019. 07. 17.

0

Végig se bírtam nézni. Rögtön az első fél óra unalommal töltött el így inkább befejeztem. Régen rossz ha egy film nem tudja fenn tartani a nézőben az érdeklődést

 
szucszoli   2017. 03. 05.

0

Ez egy unalmas és érdektelen film, 1 órát bírtam ki belőle. Egyszerűen hihetetlen gagyi jelenetekkel van tele. A poénok erőltetettek és gagyik, akárcsak a verekedős/vetkőzős jelenetek. Tele van a film felesleges és semmirekellő mellékszálakkal és mel... több»

1
 

Érdekes hasonlóság van Joss Beaumont és más ügynökök nevei közt, akiknek szintén JB a nevük rövidítése, pl. James Bond, Jack Bauer, Jason Bourne.

(Yosihiro )
 

Belmondo az autós jeleneteket saját maga csinálta, nem használtak dublőrt. Az édesapja segített megszerezni az engedélyt az utcai üldözős jelenet forgatásához.

(Yosihiro )
 

Magyarországon két szinkron készült, az elsőben Garas Dezső, a másodikban Gáti Oszkár szinkronizálta Belmondót. Közvélemény-kutatás szerint az elsőt jobban kedvelik.

(Sabnock Sanatory )
 

Jelölések: Cesar-díj 1982, jelölést kapott a Legjobb zene kategóriában; Golden Screen 1983, díjazott volt.

(Sabnock Sanatory )
 

Belmondo filmjét Franciaországban közel ötmillióan látták.

(Sabnock Sanatory )