Óriási klasszikus 1998-ból, Guy Ritchie egyik legjobb rendezése a Blöff mellett, melyet két évvel később készített. Most, hogy a Lock Stock megjelent a streaming felületeken újra megnéztem és ugyanannyira tetszett mint elsőre, noha nyilván már tudtam... Teljes kritika
Egy nagyon fontos film minden rendes filmb*zinak, például nekem! Talán inkább szöveges film. Nem sok film van, amiben majdnem teljesen a Cockey nyelvjárást használják.
Tipikus Guy Ritchie-s modern noir film. Nagyopn pörgős, nagy abszurd és darkos a humora, nagyon jó a film szerkezete. Szuper film.
Guy Ritchie legnagyobb klasszikusa, aki nem látta még, az mindenképp nézze meg, aki pedig látta, az úgyis imádni fogja. Ez az a film, ami egyszerre stílusos, pörgős, laza, vicces, komoly, érdekes, szórakoztató, elgondolkodtató és meg sorolhatnám. Tel... Több
Remek kis film amire érdemes odafigyelni hogy a végén összeálljon a kép :) A színészek jók voltak a poénokon lehetett nevetni úgy nagyjából minden a helyén volt. Élvezetes kis film.
Rendben volt teljesen a látványvilág és a forgatókönyv is. Ezt megkoronázták egy kellemes kis játékkal, amit nem rontott el a zene sem. Összességében egy erős 4-es ha meg kéne határoznom. Apróbb hibák voltak csak ami miatt nem kap 5-öst.
Guy Ritchie első filmje, aki sok ötletet vett Tarantinotól, és ezeket szerintem nagyon jól megvalósította. Egy nagyon jó modernkori gengszer film, ami közben vicces is, erőszakos is, a története is csavaros és a zenéje is jó, szóval nem lehet sok panasz rá.
Hatalmas egy film. Van benne akció, humor, minden ami kell! A történet jól ki van találva, a rendezés is kiváló! A színészek pedig nagyszerű alakítást nyújtanak. Többször nézhető!
Nem véletlenül Guy Ritchie az egyik legjobb rendező ebben a kategóriában. Egyik személyes kedvencem ez tőle, sok jó jelenettel, párbeszéddel. Csak azért 4 csillag mert rövid :)
A párbeszédek zsenialitása Tarantinot juttatta eszembe. Elképesztően ötletes, és jól eltalált volt az egész film, számtalan csavarral megspékelve. Érdemes megnézni.