Óriási klasszikus 1998-ból, Guy Ritchie egyik legjobb rendezése a Blöff mellett, melyet két évvel később készített. Most, hogy a Lock Stock megjelent a streaming felületeken újra megnéztem és ugyanannyira tetszett mint elsőre, noha nyilván már tudtam... Teljes kritika
Egy nagyon fontos film minden rendes filmb*zinak, például nekem! Talán inkább szöveges film. Nem sok film van, amiben majdnem teljesen a Cockey nyelvjárást használják.
Tipikus Guy Ritchie-s modern noir film. Nagyopn pörgős, nagy abszurd és darkos a humora, nagyon jó a film szerkezete. Szuper film.
Guy Ritchie legnagyobb klasszikusa, aki nem látta még, az mindenképp nézze meg, aki pedig látta, az úgyis imádni fogja. Ez az a film, ami egyszerre stílusos, pörgős, laza, vicces, komoly, érdekes, szórakoztató, elgondolkodtató és meg sorolhatnám. Tel... Több
Csak Jason Statham miatt néztem meg, de ebben még apró szerepe van csak. Ettől függetlenül megtetszett a film stílusa, a sztori csavarjai, és az emlékezetes karakterek.
Rendben volt teljesen a látványvilág és a forgatókönyv is. Ezt megkoronázták egy kellemes kis játékkal, amit nem rontott el a zene sem. Összességében egy erős 4-es ha meg kéne határoznom. Apróbb hibák voltak csak ami miatt nem kap 5-öst.
Guy Ritchie első filmje, aki sok ötletet vett Tarantinotól, és ezeket szerintem nagyon jól megvalósította. Egy nagyon jó modernkori gengszer film, ami közben vicces is, erőszakos is, a története is csavaros és a zenéje is jó, szóval nem lehet sok panasz rá.
Hatalmas egy film. Van benne akció, humor, minden ami kell! A történet jól ki van találva, a rendezés is kiváló! A színészek pedig nagyszerű alakítást nyújtanak. Többször nézhető!
Nem véletlenül Guy Ritchie az egyik legjobb rendező ebben a kategóriában. Egyik személyes kedvencem ez tőle, sok jó jelenettel, párbeszéddel. Csak azért 4 csillag mert rövid :)
A párbeszédek zsenialitása Tarantinot juttatta eszembe. Elképesztően ötletes, és jól eltalált volt az egész film, számtalan csavarral megspékelve. Érdemes megnézni.