Egy kis szívesség

A Simple Favor

2020.09.02 Bazzzsi

Engem meglepett a film és Blakeből se néztem ki, hogy ilyet is tud. Érdekes volt két erős nő i karaktert látni egy történetben.

2018.10.03 Norbi

Mindig is tetszettek ezek a stílusú filmek. Kicsit vicces, kicsit bizarr, kicsit félelmetes. Nagyon szimpatikus szereplőkkel dolgozott a film, legyen az jó vagy rossz karakter.CsK ajánlani tudom.

2018.09.26 Greeta

a nap véleménye

Meglepő és mulatságos

Már a film előzetese felkeltette az érdeklődésemet, mert egy izgalmas thriller részletei kezdtek kibontakozni benne. Egy kis szívesség a címe is beindítja az ember fantáziáját. Kicsit a Holtodiglan című filmet juttatta az eszembe, már csak amiatt a t... Teljes kritika

2019.12.30 TomÁcs

Imádtam, hogy teljes nő uralom van a filmben, mindet és mindenkit ők irányítanak. Izgalmas story.

2018.10.29 VvV

Nagyon jól összerakták ezt a filmet. Nem mondom, hogy nem voltak benne hibák, de a története összességében izgalmas és meglepő volt és a humorfaktort is kimaxolták.

2018.10.11 BaloghBogi42

Remek film. A végsőkig fent tartja benned a kételyeket, és teret enged a képzelőerődnek. Őrült nagy csattanók és színes képi világ jellemzi, mindenképp érdemes megnézni.

2018.09.26 MMcFly2015

Nehezen indul be, de amikor végre lendületet kap, egy meglepően rejtélyes és hangulatos krimi bontakozik ki, némi Holtodiglan-érzéssel megfűszerezve. A két női főszereplő remekül alakítja a kontrasztos karaktereket, viszont a film végig megmarad az e... Több

2021.10.13 diumiu

Számomra ez a film tökéletes, nagyon izgalmas, fondorlatos, a sok csavar rendkívül tetszett benne. Amikor azt hinné az ember, hogy megoldódott a rejtély, bumm, jön egy újabb csavar, fantasztikus. A szereplők szuperek, kiemelném a két főszereplő színésznőt, szerintem ők nagyon passzoltak egymáshoz.

2019.08.20 Lonka

Remek kis thriller volt. Végig érezni lehetett a feszültséget, nem kiszámítható a története. Komoly volt, de mégis akadt benne humor és romantika is.

2019.01.27 Timcsi

Jól megcsinálták a filmet, mert sokféle stílus keveredik benne és ettől elég egyedi.

2020.10.12 jfruzsi97

Kellemes film. Jó párosítás a szereplők terén. Amikor már azt hiszed az van amit látsz, akkor még se. Végig fordulatokkal van tele. Érdekes, nézhető film.

2019.04.23 petraszab

Karakterekben elég erős történet. Furcsa volt olyan filmet nézni, ahol két nő van a középpontban. A szálakat jól kavarták, és a lezárás is tetszett.

2018.09.23 Az amatőr

a nap véleménye

Véletlen bukkantam rá erre a filmre és azonnal megtetszett. Szerencsére nem is kellett csalódnom a moziban, fergeteges volt.Ugyan nem mondható el róla, hogy egy erős thriller, azért tartalmazott mindent ami egy feszes hangulatú izgalmas sztorihoz szü... Több

2019.06.02 kevelin

annyira beteg és nyakatekert és sok hogy pont ettől lett jó, legalábbis nekem. amit a két csaj lenyom a film alatt az valami brutális. kicsit hajaz a holtodiglanra ami nem tesz neki jót de a végén a csavar ezt elfeledteti az emberrel. nekem nagyon bejött. de tényleg elég fura film volt szóval meg kell emészteni