Mindig is tetszettek ezek a stílusú filmek. Kicsit vicces, kicsit bizarr, kicsit félelmetes. Nagyon szimpatikus szereplőkkel dolgozott a film, legyen az jó vagy rossz karakter.CsK ajánlani tudom.
Nagyon jól összerakták ezt a filmet. Nem mondom, hogy nem voltak benne hibák, de a története összességében izgalmas és meglepő volt és a humorfaktort is kimaxolták.
Nehezen indul be, de amikor végre lendületet kap, egy meglepően rejtélyes és hangulatos krimi bontakozik ki, némi Holtodiglan-érzéssel megfűszerezve. A két női főszereplő remekül alakítja a kontrasztos karaktereket, viszont a film végig megmarad az e... Több
Számomra ez a film tökéletes, nagyon izgalmas, fondorlatos, a sok csavar rendkívül tetszett benne. Amikor azt hinné az ember, hogy megoldódott a rejtély, bumm, jön egy újabb csavar, fantasztikus. A szereplők szuperek, kiemelném a két főszereplő színésznőt, szerintem ők nagyon passzoltak egymáshoz.
Remek kis thriller volt. Végig érezni lehetett a feszültséget, nem kiszámítható a története. Komoly volt, de mégis akadt benne humor és romantika is.
Remek film. A végsőkig fent tartja benned a kételyeket, és teret enged a képzelőerődnek. Őrült nagy csattanók és színes képi világ jellemzi, mindenképp érdemes megnézni.
Kellemes film. Jó párosítás a szereplők terén. Amikor már azt hiszed az van amit látsz, akkor még se. Végig fordulatokkal van tele. Érdekes, nézhető film.
Véletlen bukkantam rá erre a filmre és azonnal megtetszett. Szerencsére nem is kellett csalódnom a moziban, fergeteges volt.Ugyan nem mondható el róla, hogy egy erős thriller, azért tartalmazott mindent ami egy feszes hangulatú izgalmas sztorihoz szü... Több
Karakterekben elég erős történet. Furcsa volt olyan filmet nézni, ahol két nő van a középpontban. A szálakat jól kavarták, és a lezárás is tetszett.
annyira beteg és nyakatekert és sok hogy pont ettől lett jó, legalábbis nekem. amit a két csaj lenyom a film alatt az valami brutális. kicsit hajaz a holtodiglanra ami nem tesz neki jót de a végén a csavar ezt elfeledteti az emberrel. nekem nagyon bejött. de tényleg elég fura film volt szóval meg kell emészteni
Minden eleme megvan ennek a filmnek ahhoz, hogy igazán emlékezetes alkotás legyen belőle, véleményem szerint mégsem lesz azzá, valahogy nem sikerül áttörni a falat. A film csúcsa kétségkívül Blake Lively alakítása. Az ő mindenkori jelenléte hihetetlenül sokrétű, mondhatni mesteri. Igazi femme fatale, de még azon is tud csavarni kicsit. Benne van egy 21. sz-i modern nő minden komplexitása. Anna Kendrick már más "tészta". Dicséretes, hogy a forgatókönyvben nem egydimenziósra próbálták őt sem megírni, de valahogy a szerepének bizonyos változásait egyszerűen lehetetlen elhinni neki, azokról süt, hogy totál valótlanok és csakis a forgatókönyv miatt alakulnak így. A történettel is voltak problémáim, a nagy csavarnak szánt eseményeket nem kicsit erőltetettnek éreztem, a lezárást pedig némiképp kaotikusnak. Egy ponton túl már egyszerűen zavaróvá válik 1-1 újabb fordulat, olyanná téve a filmet, mintha nem is koherens egészről beszélnénk, hanem ötlethalmazok, különböző filmekké összeállásáról. Nem állítom, hogy mindez egy bizonyos szintig nem szórakoztató, de hogy nem igazán lesz általa jó filmmé, abban gyakorlatilag biztos vagyok. Meg lehet nézni, de igazán maradandó élményt nem hagy a nézőben.