Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
72

Az esemény (2008)

The Happening
Filmadatlap
 
27
Szereplők
32
Vélemények
8
Képek
Videók
Az esemény
 
indingo   2016. 02. 18.

Nekem nagyon tetszett a film alap története, hangulata. Kezdetben azt hiheti az ember, hogy már megint az UFO-k vannak a dologban, de ehelyett egy egészen más dolog áll a háttérben, amely akár - persze nem ilyen szintekig -, komolíabb hatással is lehet az emberiségre vagy már van is!

 
rbernadett   2015. 06. 09.

Ez a film engem nagyon felzaklatott, nem is tudtam végignézni.


 
Deku   2017. 11. 20.

Nem volt meg benne minden amit elvárhattunk volna egy ilyen típusú filmtől. Simán vártam volna még több pörgést izgalmat vagy nem is tudom. Nem rossz ez csak szimplán gyenge.

 
Szilonka   2017. 06. 06.

Nem mindennapi történet, ahol nem zombik vagy ufók a fő ellenség, hanem valami egészen más. Szeretem az ilyen filmeket, amellett, hogy eléggé felkavaró.

 
Bazzzsi   2017. 10. 22.

Imádom az ilyen hangulatú filmeket, meg ahol nem lövik le 5 perc után a poént. Eléggé megrázó az egész film, MArk karaktere remek volt. Látvány csillagos ötös.

 

163,4 millió dollár bevételt produkált a film.

(LionelMessi10)
 

A filmnek 48 millió dollár volt a költségvetése.

(LionelMessi10)
 

A film 91 perces, a rendező eddigi legrövidebb filmje.

(magyaristvan)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.