83% 841 szavazat
Bad boys - Mire jók a rosszfiúk?

Bad boys - Mire jók a rosszfiúk?

Bad Boys
Filmadatlap
42
Vélemények (42)
30
Szereplők (30)
17
Képek (17)
2
Videók (2)
13
Érdekességek (13)
Díjak
1
Filmkritika (1)
35
Cikkek (35)
Fórum

Hol nézheted

Will Smith
Martin Lawrence
Martin Lawrence
Will Smith
Téa Leoni
Will Smith
Martin Lawrence
Will Smith
Martin Lawrence
Will Smith
Martin Lawrence
Will Smith
Will Smith
Tchéky Karyo
Will Smith
Tchéky Karyo

FILMINFÓ

Mike Lowrey (Will Smith) és Marcus Burnett (Martin Lawrence) nagyon különböző személyiségek, míg Mike a felvágós szépfiú, Marcus a nagydumás családapa. Nem pusztán barátok, de munkatársaik is, ugyanis együtt dolgoznak a Miami rendőrség kábítószeres osztályán. A rendőrség raktárából… Több


Rendező: Michael Bay
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 1995.07.13. | Netflix (2024.03.01.)
 
2024.06.17 Morpheus

legújabb vélemény

A legelső az igazi

A legelső, 1995-ös Bad Boys az igazi, a 27 éves kigyúrt Will Smith és a 30 éves, vékony Martin Lawrence főszereplésével. A vagány nagymenő, macsó és a családos, csóró dumagép Miami legjobb zsaru párosát adják, miközben leszámolnak egy drogbandával. A Bad Boys azért működik, mert jók a karakterei, vicces a sztorija, és színvonalas akciójeleneteket ad a nézőnek. Közben úgy érezzük: Mike és Marcus a haverunk. A második rész is nagyon jó, a harmadik és negyedik lesz csak kicsit már erőltetett az 50 pluszos macsó mackókkal.

0
 

Martin Lawrence és Will Smith zseniálisak és felejthetetlenek ebben az akció-vígjátékban. Plusz ehhez párosulnak a hülye rosszfiúk, akik azért jól legyőzhetők. Ülnek a poénok, és a végig tartó, a két színész egymást piszkálása külön pikantériája a filmnek. Nekem ezerszer nézős.

1
 
2018.06.03 mamiéstöti2

Elég jól sikerült akció-vígjáték, melyben kora egyik legbefutottabb színesbőrű poéngyárosa Martin Lawrence az akkor még feltörekvő Will Smith-el oldanak meg egy kesze-kusza ügyet.

0
 
2020.02.18 HE7EDIK

Karyo most is zseniális a rosszfiú szerepben, a két nagypofájú fekete zsaru pedig kellő humor és adrenalin mennyiséget generál, Michael Bay stílusában.

1
 
2021.10.23 Ildikó Bacskai

Vicces rendőr film, Will Smith és Martin Lawrence párosa egy korszakalkotó vígjátékot hozott létre, amit mindenki ismer és mindenki látott. Időről-időre jó szórakozást nyújtanak a Bad Boy-ok, és a következő két rész is maradéktalanul hozza a remek humort.

3

A film összbevétele 141 407 024 dollár volt (imdb.com).

#1
 

Marcus kézifegyvere a film egészében egy Smith & Wesson 4506-os modell. Szerző: dailyfilmsan

#2
 

A rendőrkapitányság számára használt épület valójában Dade megye megyei bíróságának épülete.Szerző: dailyfilmsan

#3
 

Michael Bay levetítette édesanyjának, Harrietnek a nyitójelenetet, aki aggódott a sok trágárság miatt. Bay emiatt átdolgozta azt még egyszer, és kihagyott belőle néhány erős részt.Szerző: dailyfilmsan

#4
 

A két főszerepet eredetileg Eddie Murphynek és Wesley Snipesnak szánták. Szerző: dailyfilmsan

#5
 
Értékelés: 8/10
(2015. 05. 09.)
Bad boys-Mire jók a rosszfiúk?
Nagyon fáj nekem, hogy Michael Bay ma már csak Transformers-filmekkel tölti az idejét, amelyek sok pénzt hoznak, de tökéletesen felejthetőek. Több