Bérgyilkosok (1995)

Assassins

Sylvester Stallone

Sabnock Sanatory   2020. 07. 16.

Stallone és Banderas.Jó kis páros,nekem nagyon bejött,és hiteles a kissé őrült Banderas,és a nyugodt tapasztalt Stallone.Pörgős jelenetek sorozata,és a feszültség végig jelen van a moziban.Moore is nagyszerűen játsza el az áldozati bárányt.Ajánlott akciófilm.

Yosihiro   2015. 04. 18.

Kíválló akciófilm kíválló szereplőkkel. Egy klasszikus akció film amit kihagyni nem szabad. Ajánlom mindenkinek hiszen A. Banderas is nagyot játszik benne! A történet is remek és a fordulatok is jól sülnek el. A 90-es évek filingje érzehető a filmen de mindenképp egy klasszikust nézhetünk meg. Üdv Yosihiro

Berto49   2016. 11. 07.

Nálam az akciófilmek szeretete az évek során egyre inkább csökkent, a mostani értékelésem elsősorban a két főszereplőnek szól. Sly és Banderas nagyon jó, különösen az utóbbi, akit a végén igazi rosszfiú lévén utol is ér a végzete. Eszméletlenül jól a... több»

HE7EDIK   2020. 06. 09.

Banderas sziporkázik szerepében, êlmêny nézni minden rezdülését. Ez a film bizony a spanyol legenda miatt lett emlékezetes!

Nnoorraa   2016. 09. 05.

Annyira nem jött be a film. A színészekért sem vagyok oda és a sztorija is sablonos, sok hasonló van. A műfaj nem ragadott meg igazán, felejthető film számomra!

Banderas és Stallone első közös filmje.

(HE7EDIK)