Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
8
Vélemények
10
Képek
7
Videók
 
dulkap   2016. 05. 05.

Érdekes egy film volt ez, de semmiképpen sem rossz. Kicsit olyan, mintha az Olympus Fallen és a London Fallent ötvözték volna egy erdőben. Vannak benne persze totál életszerűtlen baromságok és meglepetéseket se kell nagyon várni a filmtől. De talán pont a meglepően rövid játékidő miatt, nem fullad unalomba és egyszer nézhető kis akció mozi estére.

 
HETEDIK   2017. 03. 19.

Szerintem meg jó film, mondjon akárki akármit. Színészek minőségiek, kisgyerek szimpatikus és aranyos, Samuel mindig jó, Ted Levint meg jó volt újra látni. CGI-re se lehet panasz, elsőosztályú a látvány, amibe bele lehet kötni az helyenként a forgatókönyv és az üresjáratok. Azonban közel sem olyan nézhetetlen, ahogy azt sokan beállítják, jönnek ki ennél fényévekkel gyengébb filmek is amiket meg jóval nagyobb megbecsülés övez....dehát ízlések és pofonok!


 
babsy88   2016. 08. 06.

Nagyon jó kis film volt ez. Voltak benne újdonságok, érdekes szereplők, érdekesebb helyszíneken. Kicsit túlzó néhol.

 
kabel   2015. 07. 29.

Egy rettentően gagyi, felszínes és amatőr film volt a Big Game. Bár a filmben helyet kapott Samuel L. Jackson, jelenléte és szinészete olyan minimális hatással van bárkire is, hogy nem is értem, hogy válalhatta el ezt a teljesen értelmetlen filmet. Eredeti öletek helyett egyfolytában sablonokkal táplálkozik a sztori. A rendező előző filmjének szürrealitása azt hittem, itt is feltűnik majd, de inkább egy unalmas akciófilmet kaptunk. A gyerekszinész "szinészetéről" ne is beszéljünk, ha lehet.

 
Tomi   2015. 08. 20.

Nagyon unalmas béna film béna történettel. Nem volt a filmben semmi pozitívum. Talán annyi hogy nem egy hosszú film. Valószínűleg többször nem nézem meg :(

Onni Tommila
Samuel L. Jackson
Samuel L. Jackson
Onni Tommila
Onni Tommila
Samuel L. Jackson
Jorma Tommila
Onni Tommila
Ray Stevenson
Mehmet Kurtulus
Victor Garber
Felicity Huffman
Jim Broadbent
Ted Levine
Onni Tommila
Ray Stevenson
Mehmet Kurtulus
 
A Big Game így a legnagyobb jóindulattal is egy nagy semmi, amely egyszerre 3-4 műfajból is élvezhetetlenül keveset nyújt, miközben amint elkezdődött, már véget is ér. több»
 

A filmet 8,5M €-ból forgatták le 2013 őszén, Németországban.

(dulkap)
 

Az író/rendező Jalmari Helander szerette volna, ha Mel Gibson alakítja az elnököt.

(dulkap)


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.