87% 2058 szavazat

Hős6os

Big Hero 6

2015.02.09 Bettina0424

Kistesómmal néztem, de nem bántam meg! :) Tanulságos, nem csak gyerekeknek szóló történettel. Érdekes, szeretnivaló karakterek, tetszett :)

2015.01.31 sanyika

Édes kis mese, nagyon szerettem benne Baymax-et ahogy minden áron megmentette és felvidította Hirot Ez igaz hogy egy animáció gyerekeknek de szerintem egy felnőtt ember is nagyon szívesen megnézi mert nagyon humoros és kedves mese is. Én ezt mindenkinek csak ajánlani tudom mert megnéztem és nem akartam hogy vége legyen, nagyon jó.

2015.01.30 b.szenti007

Vicces és jó, de kicsit kiszámítható volt számomra, tipikus disney... :)

2015.01.25 dj.piszu

Eredeti, nagyon vicces volt :)

2015.01.23 mozimániás1992

A látványvilág iszonyat klassz, a történet jó, hazudnék, ha azt mondanám egy résznél nem sírtam el magam, összefoglalava: IMÁDTAM!

2015.01.21 zayin

Egyre jobb és jobb animációs filmeket készítenek. Kifejezetten tetszett, hogy az alap storyt nem lopták.

2019.10.17 Anjah

Nagyszerű mese, imádom, megunhatatlan, bármikor végig tudom nézni ha elém kerül. Gyerekeknek is ajánlom, tuti leköti a 7-12 éves korosztályt is.

2015.03.09 napraforgó1

Jó volt, még megunni se lehetett. Bírtam benne Hirot, mikor az elején egy nagy baromságnak tartotta Baymax-et utána meg egy időre rá nagyon jó barátok lettek. Vidám, megható, humoros :)

2015.01.24 forradalom

Egy laza beülős film a barátnőddel :)

2015.03.31 edoka

Aranyos, kedves alkotás nagyon jól ki lett találva Baymax karaktere. Először kicsit durvának hatott, hogy a testvért kiiktaták lehet hogy ez kicsit erős húzás volt. Bár én még mainapig sírok ha Mufasa meghal az Oroszlánkirályba.

2015.03.26 Viki6

Belopta magát a szívembe. Nagyon kedves és megható animációs film. Minden megvan benne ami egy szórakoztató, ugyanakkor lelkizős mesében megtalálható. Sok sok poén, izgalom és érzelem. 5/5

2015.02.22 dorika298

Annyira egy aranyos mese :) Először a moziban néztem meg, de megnézném még jó párszor :) nekem nagyon tetszett :) ajnlom mindenkinek :)Gyönyörűen animálták, a története megható de mégis humoros és szerethető.

2015.02.10 mneviki

Most ez az aktuális kedvenc nálunk! :) Megjegyez felnőtt fejjel is elég szórakoztató :) Van szíve a filmnek, de közben vicces, aranyos és elgondolkodtató is egyben.

2015.02.04 Hamsti

Az egyik legkedvesebb Disney mese számomra, ami mostanában jött ki. Nagyon kedvesek a karakterek, és van benne vicc bőven, akárcsak dráma.