A várakozáshoz képest nagyon tetszett, nem gondoltam, hogy ilyen jó kis mese. Szeretni való és élvezhető film.
Kissé furcsán indult be, lehet ,hogy csak számomra. Én egy kicsit többet vártam. Bár lehet ,hogy ez csak a túlzott jó híre miatt.
Jó volt, még megunni se lehetett .Bírtam benne Hirot, mikor az elején egy nagy baromságnak tartotta Baymax-et utána meg egy időre rá nagyon jó barátok, és társak lettek.
Állati jó mese! :D nagyon tetszett, sokat nevettem rajta, bár van benne megható rész is, és ami elgondolkodtató, Nállam 5*!
Körülbelül 5 évente találkozok ilyen nagyszerű alakítással. Megható, vicces, aranyos. Minden ami kell... na és persze a végén a megkönnyebülés... :))
Talán az egyik legjobb, ha nem a legjobb animációs filmje a Hős6os! Elgondolkodtató és megható film. Úgy érzem, hogy ennek a mondanivalóját nem is biztos, hogy minden gyerek értette. Van benne rengeteg humor, izgalom, tanulság! Mindenkinek csak ajánlani tudom, sőt mindenki nézze is meg, ha teheti. :)
Szerintem a világ egyik legjobb, legelragadóbb meséje volt! Az elején sokat nevettem rajta a végén meg pityeregtem.
Ez frenetikus.Egyszerre vicces,megható és mégis tanulságos. Nagyon kedves családi animációs film. Egyszerűen csak ajánlani tudom. Gyönyörű alkotás
Az Osar-jelöltek közül egyértelműen megérdemelte a díjat (bár ha azokat is belevesszük akiket nem jelöltek akkor nálam a Lego-kaland vitt mindent). Nagyon aranyos történet és nagyon szerethető karakterekkel van tele. Az animáció valami csodaszép és a poénok is a helyén vannak.
Érdekes, humoros, de ami még fontosabb, egyéni. Nagyon kevés olyan mesét láttam ami ilyen finoman és tisztelettudóan bánik a gyásszal, de közben mégsem válik szájbarágóssá
Nagyon aranyos és megható film egy imádni való robottal, barátokkal, csapatjátékkal és egyéb érdekes technológiai vívmányokkal. A látványvilága is fantasztikus, igazán megérte moziban látni, bármikor újra megnézném.