Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
83%

Cargo (2017)

Cargo
Filmadatlap
 
26
Szereplők
3
Vélemények
8
Képek
5
Videók

Galéria (8)

Martin Freeman
Martin Freeman

Videók (5)

 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 05.

legújabb vélemény

1

Nagyon tetszik a film. Az emberi küzdelem szikrája soha nem alszik ki. Egy szülő az életét is odaadja a gyermekéért. Gyönyörű tájakon gyönyörű képsorok. Martin Freeman nagyon hiteles, le a kalappal előtte.

 
Diesel   2018. 06. 07.

1

Messze menően eltér ez az alkotás a tipikus zombi posztapokaliptikus filmektől. Nem kapunk előzményt, hogy mi okozta a vírust, és igazából a film lényege nem is a zombi fertőzés hanem ez annál több. Maga a történet egy sokkal mélyebb társadalmi kérdé... több»

 
pj19   2018. 08. 10.

0

Nagyszerű posztapokaliptikus zombis film, van mondanivalója és drámai a film vége is,reálisan ábrázolva egy reménytelen világot, Freeman most is kiválóan alakítja szerepét! Hiánypótló darab nézzétek meg bátran!

 

A színésznők, Kris McQuade, és Susie Porter korábban mind a Mullet (2001), mind A szexnél jobb (2000) című filmekben is szerepeltek.

(Diesel)
 

Ennek a zombi filmnek a főszereplője, Martin Freeman, aki korábban a Declan-t ábrázolta a korábbi Shaun of the Dead zombie filmben (2004). Freeman rövidesen megjelent ebben a korábbi horror vígjátékban, majd újra találkozott Simon Pegg és Edgar Wright író párossal a "Hot Fuzz" (2007), és a "The World's End" (2013) című filmekben.

(Diesel)
 

A film a poszt-apokaliptikus thriller, amely Dél-Ausztráliában játszódik, beleértve a Flinders Ranges-t, és a Murray folyó régiót, és a Murraylands-t, helyi gazdaságaikat, és kiemelve ezeket a lenyűgöző helyeket.

(Diesel)
 

Két olyan 2017-es horrorfilm van, amelyben Martin Freeman színész szerepel. Ezek nem másak mint a "Cargo" (2017), és a "Ghost Stories" (2017).

(Diesel)
 

A film Dr. G. Yunupingu emlékére készült.

(Diesel)
 
Kinek ajánljuk: a zombi-apokalipszis emberi aspektusára kíváncsiaknak azzal a kikötéssel, hogy azért vannak ennél jobbak is odakinn. több»