Az első egy óra nagyon unalmas, semmi hangulata nincs. Az utolsó fél óra nem rossz, de az sem tudja megmenteni a filmet.
Egészen tűrhető kis alkotás volt ez, ha szemet hunyunk afelett, hogy a lényegi dolgokat a játékidő utolsó félórájába sűrítették. Elképesztő mi játszódhat le Stephen King fejében, akinek irománya ihlette jelen filmünket. Fantasztikusabbnál-fantasztik... Teljes kritika
Bár az eredetit nem láttam és a könyvet sem olvastam, nagyon tetszett ez a film. A színészek jól megformált karaktereket tudtak visszaadni. Simán ki tudom nézni belőle, hogy akár igazságalapja is van.
Néhány szájbarágós jelenettől eltekintve parádés volt a történet, ügyesen felépítve és a színészek sem okoztak csalódást. Erős film, jó alapsztorival.
Bár nem egy hibátlan film, a befejezése szuperül átgondolt és rendkívül igényes, tetszett. Chloë Grace Moretz alakítása figyelmet érdemel, szerintem remek színészi játékot produkált ebben a filmben.
A film abszolút nem győzött meg, csalódás volt, nagyon sablonos, semmitmondó. Hiteltelen párbeszédek, gyenge forgatókönyv. Pocsék a befejezés, semmi értelmes csattanó.
Az anya és a lánya nagyszerű volt akkor, amikor az érzelmeket kellett kihegyezni. Pl. amikor az anya egy pofont adott a lányának, előtte egy mélyet sóhajtott, mert ez neki is fájt. Fanatikus, de nem gonosz nő, nagyszerű alakítás. A lány félelme és sz... Több
Túlságosan elüt a könyvváltozatától, sajnos nagyon átírták. A lány túl bájos erre a szerepre, szóval nem túl hiteles. Inkább gyengébb thriller mint horror.
cloe elbűvölő, mint mindig. A történet néhol sántít, de a végjáték abszolút elrugaszkodott. Furcsa, hogy a szereplő csak ezt a megoldást látja elfogadhatónak. Elgondolkodtató, még a horrorellenesek is megnézhetik
Chloë Grace Moretz kétség kívül Hollywood legígéretesebb üdvöskéje, számos emlékezetes filmben játszott már eddig, de ez nem tartozik a legjobbak közé. Erről nyilván a forgatókönyvíró és a rendező is tehet, de nekem most Chloë alakítása sem tetszett ... Több