Constantine - A démonvadász

Constantine

2016.04.29 D. Shaday

Figyelemre éltó, hogy egy mainstream film mert ennyire sötét hangulatú lenni. A sztori nekem kicsit zavaros, pedig már nem egyszer láttam a filmet, de a hangulata nagyon magával ragadó. Keanu Reeves élete egyik legjobb alakítását nyújtja, tökéletes választás volt a főszereplőre.

2024.08.04 Krisz361

Klasszikus etalon

Bizony, hogy ez a maga nemében maradandót rakott le. A film alapjául egy képregény szolgált. Én nem ismerem, így nem ahhoz viszonyítottam. Mára nagy kultusz övezi, és a közösségi oldalakon rendszerint előkerül. Minden adott egy jó filmhez. Reeves szerintem jó választás volt a főszerepre, illik hozzá a karakter, és remekel is a benne. És hát a másik ilyen, a film végén föltűnő Lucifer (Peter Stormare). Kettőjük közös jelenete már-már legenda. :) Nekem alapfilm kategória.

2015.02.17 Buffy

A Constantine végig leköt, pörgős, imádom Keanu karakterét, ez áll szerintem neki a legjobban, még sorozatban is nézném. Tetszik ez a túlvilági történet is, ahogy a démonok és angyalok megállapodást kötnek, hogy csak sugalmaznak gondolatokat az ember... Több

2016.07.14 eviestan

A démonikus atmoszféra, a megátkozott magánnyomozó Keanu, a gyönyörű Rachel Weisz, a ravasz Tilda Swinton. A hangulatot, a párbeszédeket, az akciókat mind mind nagyon szeretem. Tetszik ez a film, de én nem is hasonlítom a képregényhez, mert azt nem o... Több

2016.02.09 Rekyyy

Nagyon szerettem. Töppon van színészi játék, a vizuális effektek, és a történet is. Mindig tud újat mutatni, és a bemutatott világ is csábító :P. A vége oedig váratlan volt. Imádom

2016.10.13 pav

Ez nem egy hősmozi, nem képregényfilm, hanem inkább egy misztikus kalandfilm. Nem értem miért kell minden filmet valamihez hasonlítani, és megkérdőjelezni a rendező szándékát, amikor csak inspirálódott, de nem akart adaptálni, csak átvette, ami tetsz... Több

2018.05.07 Ogre

E nélkül a film nélkül sem lett volna szegényebb a filmvilág, annyira felesleges volt legyártani. De a helyzet az, hogy a "B" kategóriás horrorra is van igény, ami nyilván megteremti a kínálatot is. De persze végtelen gyenge, látványilag, alapötletileg, mindenhogyan. Értékelés: 3/10 pont.

2017.09.19 SzFa

Számomra a film unalmas, többször bele kezdtem, de nem jött át, zavaros a történet. Egyáltalán nem tetszik Constantine jelleme, a film hangulata. Túl populárisra sikeredett.

2024.05.03 CsakEgyCsajszi

Na jó! Ez megint egy örök favorit! Borzasztó sokszor láttam, és mindig egyre jobban szeretem film! Keanu Reeves mocskos jó benne, imádom úgy ,ahogy van, nagyszerű színész! Jó a történet, a szereplők is, nagyon ajánlom!

2018.05.24 lengerildiko98

Egyszer meg lehet nézni. Néha kicsit unalmas, kiszámítható a sztori. Már az elején tudjuk hogy miről fog szólni és hogy mi lesz a lényege az egész filmnek, a végéről nem is beszélve.