Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
73
Szereplők
4
Vélemények
7
Képek
1
Videók
 
Gergely Varju   2016. 04. 04.

legújabb vélemény

A CSI sorozatok egyik legnagyobb gondja az volt, hogy a tudomány, informatika kérdését teljesen elszúrták. Az informatikához viszont egyre többen értenek és ezzel nagyon könnyű beleállni a földbe. Ez a Spinoff pont a sorozat leggyengébb elemére fókuszál, és ezen a területen még több, még látványosabb hibákkal van tele, mint az elődei. Ellenben ezt más logikai hibákkal sikerült még tetézni is. A karakterek és a casting is gyengébb az elődöknél.

 
Alexa   2016. 01. 16.

Ujabb helyszinelos sorozat, bar itt nem is annyira helyszinelnek, hiszen inkabb virtualisan nyomoznak. Vannak benne erdekes dolgok, kisse belelathatunk a sokak szamara ismeretlen hackerek vilagaba es, hogy mikre is kepes a mai technologia. Aki a veresebb halaleseteket szereti annak nem ajanlom, ellenben akit lenyugoz a virtualis vilag es az informatika vilaga annak erdemes neznie, megha katarzis erzest nem is fog adni.


 
Chatman   2015. 05. 15.

Patricia Arquette remek színésznő, miatta kezdtem el nézni ezt a sorozatot, de te jó ég, durva mellényúlásnak érzem. Főzés vagy egyéb tennivaló közben szólhat a háttérben, de a figyelmemet nem szánom rá, mert nem ér annyit.

 
juliS   2015. 03. 20.

Nagyon lemaradtak erről a dologról az alkotók, vagy én vagyok eltévedve azzal kapcsolatban, milyen és miről szól a kiberbűnözés. Ha érdekel a téma, semmiképp ne ettől a sorozattól várd a megváltást, de ha legalább izgalmas vagy érdekes lenne... hagyjuk!

Patricia Arquette
Patricia Arquette
Patricia Arquette
Patricia Arquette
Patricia Arquette
Patricia Arquette
Peter MacNicol
Shad Moss
James Van Der Beek
Charley Koontz
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.