Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
75%

Az 5 bajtárs (2020)

Da 5 Bloods
Filmadatlap
 
30
Szereplők
5
Vélemények
4
Képek
2
Videók

Galéria (4)

Delroy Lindo

Videók (2)

 
despy   2020. 06. 20.

legújabb vélemény

1

Spike Lee egyszerűen zseniálisat alkotott, annyira aktuális ez a téma, Az 5 bajtárs ugyanis több, mint háborús film. Nagyon komoly társadalmi kérdéseket feszeget, amelyet ez a rendező mindig nagyon keményen odatesz a nézők elé. Imádtam!

 
erahurka   2020. 06. 12.

0

Ugyanazt a filmet láttuk? Iszonyú lassú, felesleges, bugyuta jelenetekkel tűzdelt, szörnyen megrendezett, az utolsó órára zavarossá váló izé rengeteg banálisan béna pillanattal. Sokkal-sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle.

 
Tibor   2020. 05. 31.

1

Láttam valamikor Spike Lee egy korábbi háborús filmjét, és mivel elég negatív emlékként él bennem, kissé szkeptikus voltam Az 5 bajtárssal kapcsolatban. Viszont óriási meglepetés ért, szemmel látható az előrelépés, Lee kiváló filmet készített. És ha ... több»

 
Viktor   2020. 05. 30.

0

Egész más hangulata van, mint az általam eddig látott háborús filmeknek, de nem rossz. Izgalmas, és olyan oldaláról mutatja be a vietnami háborút is, ahogy eddig nem ismertem.

 
Tamas   2020. 06. 14.

0

Az biztos, hogy ez egyszerűen nem az én műfajom, valahogy nagyon nyers volt számomra. Igaz, hogy mély nyomot hagyott bennem, de ezt nem a jó értelemben gondolom.

 
Akik netán ebből szeretnének valamit megtudni az amerikai feketék történelmi elnyomásáról, nem járnak jól. Pedig a rendező nagyon szeretne oktatni. több»