Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
73%
Filmadatlap
 
30
Szereplők
5
Vélemények
4
Képek
2
Videók
 
despy   2020. 06. 20.

legújabb vélemény

Spike Lee egyszerűen zseniálisat alkotott, annyira aktuális ez a téma, Az 5 bajtárs ugyanis több, mint háborús film. Nagyon komoly társadalmi kérdéseket feszeget, amelyet ez a rendező mindig nagyon keményen odatesz a nézők elé. Imádtam!

 
erahurka   2020. 06. 12.

Ugyanazt a filmet láttuk? Iszonyú lassú, felesleges, bugyuta jelenetekkel tűzdelt, szörnyen megrendezett, az utolsó órára zavarossá váló izé rengeteg banálisan béna pillanattal. Sokkal-sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle.


 
Tamas   2020. 06. 14.

Az biztos, hogy ez egyszerűen nem az én műfajom, valahogy nagyon nyers volt számomra. Igaz, hogy mély nyomot hagyott bennem, de ezt nem a jó értelemben gondolom.

 
Tibor   2020. 05. 31.

Láttam valamikor Spike Lee egy korábbi háborús filmjét, és mivel elég negatív emlékként él bennem, kissé szkeptikus voltam Az 5 bajtárssal kapcsolatban. Viszont óriási meglepetés ért, szemmel látható az előrelépés, Lee kiváló filmet készített. És ha ... több»

 
Viktor   2020. 05. 30.

Egész más hangulata van, mint az általam eddig látott háborús filmeknek, de nem rossz. Izgalmas, és olyan oldaláról mutatja be a vietnami háborút is, ahogy eddig nem ismertem.

Delroy Lindo
 
Az 5 bajtárs több»
 
Akik netán ebből szeretnének valamit megtudni az amerikai feketék történelmi elnyomásáról, nem járnak jól. Pedig a rendező nagyon szeretne oktatni. több»