A tavaly év nagy durranása, nem véletlenül. Ryan Reynolds nagyon jól hozza a karakterét, a poénok pedig eredetiek, és jók. Már rég volt ilyen vicces szuperhősfilm.
Egyedi és szórakoztató. Teljesen beteg film, hatalmas poénokkal és rengeteg komolytalansággal. Igazi rend(etlenség)hagyó, ironikus és csöpögést nélkülöző Marvel film. Zseniális!
1. Kislánykorom óta szeretem az akciófilmeket. Főleg amelyek olyan tipikus „pasisak”. Értsd: lövöldöznek, törnek-zúznak, folyik a vér (Apukám hatása, túl sokat filmeztünk együtt gyerekkoromba. :D) 2. Eléggé bírom a szuperhősös filmeket. (X-Men film... Több
Remek film! nekem és a barátaimnak nagyon tetszett! A főszereplő teljesen magával ragadott. Vicces és szerelmes film egyben. Én csak ajánlani tudom mindenkinek.
Abszolút nem megszokott hőst láthatunk a középpontban és emiatt zseniális szerintem a film. Szórakoztató volt.
Kedvenc filmemnagyon jó volt humoros a történet is nagyon jó volt csak az volt a baj, hogy az idővonalon sehol sem lehetet behatárolni semmi sem utalt arra, hogy mikor játszodik. Szerettem amikor áttörte a 4. falat, de hiszen ez Deadpoolk nem is vártam többet
Nagyon szeretem ezt a filmet :D minden percében lehet nevetni ..nagyon vicces karakter imádtam :) csak ajánlani tudom mindenkinek ..alig várom a következő részét :)
Végre egy vígjáték, amin tényleg lehet jóízűen nevetni, szórakozni! Ütős és jó poénok, önirónia, telitalálat! Magasan veri az elmúlt 5-6 év bármelyik vígjátékát. Állítom, hogy az akciójelenetek is kenterbe vernek jó pár akciófilmet! Nagyon nagyon el lett találva! Gratulálok!
Tökéletes szuperhősfilm paródia. Nagyon szórakoztató és vicces, de nekem az nem tetszett benne ahogy a főszereplő átváltozott.
Nem vagyok egy nagy képregény fanatikus, de Deadpool karakterét igen nehéz megkerülni, így volt némi sejtésem arról, kiről is van szó. Aztán jött a film, és úgy éreztem, mintha átment volna rajtam egy tehervonat. Brutálisan jó!
Huhh. Nagy elvárások, sokkal rosszabb film. Sajnálom, hogy ez jött le nekem, de egy bohóckodásba átmenő valami az egész. Pedig Ryan Reynoldsnál kevés férfi színészt kedvelek jobban, és itt sem őt hibáztatom a rossz filmért. Nem tetszett. Komolytalan volt és nem vicces. Pedig gondolom annak szánták.
Eléggé Marvel őrült vagyok, így már az első előzetes megtekintése után vártam. Aztán egyre jobban, és végül csak eljött a pillanat, hogy ott ültem a nagy vászon előtt és elkezdődött. A Deadpool egy igazi, vérbeli különc, nem igazán lehet teljesen bes... Több