Nem rajongok a szuperhősös filmekért, de ez valami zseniálisra sikerült szerintem. Ennyit filmen én még nem nevettem, mindenkinek meg kellene nézni.
Igazából egy vígjátékra számítottam a bemutató alapján, de csalódtam egy kicsit. Pár humoros részt leszámítva voltak benn eléggé durva és morbid jelenetek is. Ezt leszámítva egynek elmegy.
Saját magamnál nagyobb szuperhős utálót nem ismerek :D kiütést kapok az Amerika kapitánytól, a hangyaembertől, és a kék gatyás illetve vasban repkedő hőstől egyaránt. Az X-ment szeretem, illetve batmant. IDeje hogy felvehetek a listámra még egy szup... Több
Rövid volt, rövid volt! Ha milliárdos lennék, adtam volna a készítőknek egy hegynyi pénzt a valaguk alá, hogy még több Deadpool legyen! Ennek a fickónak sorozat kell, túl sok a beteg poénja, és mégis olyan üresnek éreztem magam nélkülük, miután megnéztem a filmet. Oi! Ja, és végre ott az igazi karika egy Marvel filmen...
Te jó ég! Hát ez még jobb lett, mint amire számítottam. Ennyire elvetemült filmet még nem láttam. Iszonyú szórakoztató, egyszerűen kötelező.
Én még moziban néztem. Hát lehet velem van a baj, de én a film közepénél már alig vártam, hogy vége legyen. Nekem nem tetszett. Ennél vannak sokkal jobb vígjátékok is.
Nem vagyok egy marvel rajongó, de nem is szeretnék az lenni. Páran mondták, hogy nézzem meg ezt a filmet, mert olyan kurva viccesnek találták. Úgy gondoltam, hogy teszek egy próbát, de nekem már az elején nem tetszett a főhősnek a karaktere, a jópofá... Több
Némelyik poén elég nagyot ütött már maga a főszereplő rondasága, a kocsmáros haver és a vak lakótárs néni zseniális poénforrások voltak.Jó akciójelenetek, pörgős cselekmény, zúzós és sötét humor.
Vagy bejön valakinek ez az őrült figura vagy nem. Semleges nem hiszem hogy tudsz maradni. Nekem átjött. Látványos, abszurd, vicces idióta karakter. Jó sztori. Imádtam!
Annyira féltem, hogy Reynolds ezt is elcseszi mint a Zöld lámpásban, (bár az alapból is rossz volt) de végre sikerült annyi önkritikát gyakorolni amivel ki tudta hozni magából a maximumot. Szóval pont annyira lett jó amekkora volt a hype mögötte :D