Deadpool & Rozsomák

Deadpool & Wolverine

2024.08.09 Lóri Ádámcsik

Deadpool fanoknak (erősen) ajánlott... Másnak nem biztos!

Nem vártam túl sokat a ettől a filmtől, de azért ettől jobbra számítottam. Nagyon sok volt a duma... a felesleges... unalmas... duma... A történetszál, az még úgy elment volna, mert voltak benne klassz ötletek, de nem éreztem kiforrottnak. Néhány akciójelenetet feleslegesen sokáig elhúztak. Az első két részt sokkal jobbnak és szórakoztatóbbnak mondanám. Ennél az volt az érzésem, hogy kaptok pár milliót, gyerekek, aztán csináljatok belőle azt, amit szeretnétek. Ha nem jutottál el a moziba megnézni, ne bánd nagyon... elég lesz streamingen! (Köszönöm az nyereményjegyet a Mafab csapatnak!)

2024.10.02 Gamehun638

Valami hiányzik, ami az első részben még ott volt. Olyan semmilyen film lett. Itt-ott eléggé gagyi CGI-jal megspékelve.

2024.10.06 stomachh

Zagyva katyvasz, a Deadpool filmek közé nem is illik. Nagyot csalódtam.

2024.09.30 Tanovszky

Alpári szórakozás

Bár óriási rajongója vagyok az első két Deadpool-filmnek, ez a rész inkább paródiának tűnt saját magából, semmint egy újabb izgalmas fejezetnek. A történet túlzsúfolt és kaotikus, és bár próbálkoztak humorral, a poénok többnyire erőltetettek és gyengék voltak. A multiverzumos vonal lehetett volna izgalmas, de végül csak egy zavaros katyvasz lett belőle, ami se nem vicces, se nem érthető. A Loki-sorozat szükséges a megértéséhez. Rozsomák visszatérése és a cameók (Penge, Elektra) sem tudták megmenteni a filmet, sőt, csak még jobban aláásták azt, amitől Deadpool egyedi volt. Ryan Reynolds továbbra is hozza a karaktert, de ezúttal túllőtt a célon, és a film egyszerűen nem találta meg a helyét. Összességében, ez egy elhibázott próbálkozás volt, amit a leglelkesebb Marvel-rajongók sem biztos, hogy értékelni fognak.

2024.07.27 aliasteáscsésze

Szégyen

Eseménytelen, humortalan véres erőlködés. Ennyi. Még csak betűket sem érdemes pazarolni rá.

Elaludtam rajta

Amcsi katyvasz!

2024.10.01 King Leonidas

Így lesz egy szerelemprojektből pénznyomda, avagy minek bajlódni forgatókönyvvel, ha az infantilis káromkodáscunami és a számolatlan mennyiségű cameo úgyis eladja a filmet. 14 éves kor és 80-as IQ felett káros az egészségre.

2024.07.25 majkroly

Marvel katarzis

Nos, aki beül egy sorozatban 3. Deadpool filmre, az azért nagyjából sejti, hogy mire számíthat: gátlástalan fekete humorra és irgalmatlan cafatolásra. Természetesen ezúttal sincsen másként, aki esetleg azon aggódott, hogy a Disney égisze alatt nem lesz elég bevállalós a film, az megnyugodhat, hozza az előző részek színvonalát, esetenként meg is ugorja azt. Rengeteg benne a meglepetés karakter, a legtöbbnek célja is van benne, mindenképpen megéri minél hamarabb megnézni a filmet, mert tuti, az internet néhány napon belül elspoilerezi mindet. Hogy azért valami negatívumot is írjak: a sztori papírvékony, valószínűleg részegen dobták össze 5 perc alatt, de annyira pörög a cselekmény, hogy ezt is simán meg lehet neki bocsátani. Összességében nagyon jó élmény volt a film (ezúton is köszönöm a Mafabnak a nyeremény jegyeket), kiemelkedik az utóbbi idők Marvel-felhozatalából. Fanoknak kötelező darab!

2024.07.30 puszpang

Ha kevés a poén, van káromkodás

Mint amikor megtekerem a gömböt, amiben a nyerőszámok („filléres ötletek”) vannak, és kiszedek annyit, amennyi elég egy random forgatókönyvhöz. Ugyan van pár apróság, ami értékelhető volt, de az elég nyúlfarknyi. Amilyen gyenge a felhozatal filmekből, még ennek is lehet örülni... Vagy nem. A zenék jók voltak.

2024.09.01 csontmániákus

Marvel Jézuska

Mindenki elmondhatatlanul várta már ezt a filmet, én is e várakozók közé tartoztam, ezért mélységesen szomorú voltam, mikor befejeztem e szent bibliai megváltó történetet. Na, de kezdjük szépen sorjában! A harci jelenetek, kameramunka, színészi alak... Teljes kritika

2024.08.01 Maver17 Nézhetetlen

Deadpool

Teljesen nézhetetlen! Semmi színészi játék. Stori nulla. Rendezés nulla!

2024.08.19 kaloz44

Ez egy remek Marvel paródia!

Nekem pont ez kellett egy óriási bar*mság. Végig sírtam rajta szerintem nagyon jó volt. És éppen idejevolt valakinek kiparodizalni ezt a sok gyerekes Marvel f*St. Mintha a horrora akadvat néztem volna csak szuperhősös verzióban. ????

2024.12.09 Attilius

Bocs, de ez mi? Sajnos nálam trash kategória.

2024.07.25 Nico_71

Szórakoztató, kevés tartalom, valóban 18+, sok cameo

Nagyon szórakoztató, annak, aki kedveli Deadpool stílusát. Nem mondható Marvel vagy X-Man filmnek, még ha ő szeretne is odatartozni, ám valahol mégis beleillesztették, ráadásul nagyon jól. (Szélsőséges, olykor akár elítélendő humort képvisel a film, de aki ezen képes túllépni, az készüljön hasfájásnyi nevetésre.) Valóban 18+-os alkotás, nemigen ajánlott lágy lelkületűeknek! (Ennyire sok, lényegében indokolatlanul sok vért még nem láttál filmben. Talán a Renfield-ben.) Tartalma alig van, értelme szintén, komoly párbeszédek sincsenek igazán, viszont rengeteg cameóval találkozhatunk. (Nem hiszem, hogy spoilernek számít, a Loki sorozat ismerete nem árt a megtekintéshez, nélküle kapkodhatják a nézők a fejüket, miről is szól ez az egész, mi a fene az a TVA.) Azzal egyetértünk, amit Keresztapa42 említ, az első Deadpool-filmet meg sem közelíti, annak volt tartalma, célja, értelme, ez a harmadik rész csupán szórakoztat, semmi egyebet nem nyújt. Hugh Jackman rajongó csajok kapnak némi nyálcsorgató jelenetet! ;) (Habár, valószínűleg CGI, hiszen netes fotókon, videókon közel sem néz ki így a színész, persze, életkorát ennek ellenére meghazudtolja külsője.) Kérdezték tőlem, akik még nem látták, van stáblistás jelenet, igen, vannak (kétszer is), tehát ne rohanj ki. Kicsit ráfeküdtek volna a tartalomra, mondanivalóra, maximális pontszámot is elérhetett volna.