Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
75
Filmadatlap
 
29
Szereplők
1
Vélemények
3
Képek
Videók
Delhi Belly

 
e-batta   2016. 12. 11.

legújabb vélemény

Gengszterek hálójában

Aki még nem látta a filmet, az ne olvassa tovább, mert erősen spoileres, kicsit túllőttem a célon :) Bevallom imádom a fekete komédiákat, ebben egy kicsit elfajzott vagyok, családomban mindenkinek faék-egyszerű humorérzéke van, én meg leginkább az angol humoron, vagy az ilyen típusú filmeken szórakozom a legjobban. Már írtam a Settainál, hogy érdekel az eredeti, és no lám, nem véletlen. Néha a legelső változat a legjobb (ezt leginkább a Pokiri-filmeknél tapasztaltam). A rendező frissen szabadulhatott a mentálhigiénéről, mert olyan elborult ötletei vannak, mint például, hogy Imran Khan orális kielégítés közben veszi fel a mobilját, és rohan a legújabb esethez, mert kötelességtudó újságíró, va... több»

A film összbevétele 16 706 074 dollár volt (imdb.com).

 

Shenaz Treasurywala eredetileg a Dhobi Ghat című másik Aamir Khan produkciónál jelentkezett meghallgatásra. Végül a Delhi Bellyben kapta meg Sonia szerepét, mert Aamir úgy vélte, tökéletes lenne.

(e-batta)
 

A film kezdetben rengeteg negatív véleményt kapott a közönségtől és kritikusoktól egyaránt a kihívó nyelvezet, a szexuális tartalom, a kábítószerhasználat és egyéb "nem megfelelőnek" tartott okok miatt. De mégis sikeres és ismert lett, mint kultikus film a fiatal felnőttek és a tinédzserek körében.

(e-batta)
 

Vir Das kilencszer volt meghallgatáson, mire végre kiválasztották.

(e-batta)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.