Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
Filmadatlap
 
86
Szereplők
53
Vélemények
102
Képek
3
Videók

Vélemények: Dexter (2006)

 
JRD   2022. 03. 11.

legújabb vélemény

1
Lélektiló...

Érzelmes ember lévén, azok a dolgok, melyek valóságban is megtörténhetnek, nagyon le tudnak taglózni. És ilyen volt a Dexter sorozat is. Hiszen bárki lehet gyilkos, sorozatgyilkos. Utáltam, hogy szimpatikussá akarja tenni a sorozat a gyilkolást, és mentségeket keres arra, hogy valaki miért is öl... de... mégis néznem kellett, és lassan azon vettem észre magam, hogy szurkoltam a főszereplőnek. Az eszem tudta, hogy a szereplő helytelen dolgokat tesz, de a cselekménye annyira magával vitt, hogy lassan már nem tettem különbséget jó és rossz között az epizódokat nézve. És ekkor leültem és elgondolkodtam. Vajon ha én, mint érett, erkölcsi korlátokkal, erkölcsi tartással rendelkező nő így bele tudom élni magam egy szórakoztató sorozatba, akkor vajon azok a tizenegynéhány évesek, akik titkon megnézik, vajon mit fognak érezni? Mit fognak belőle tanulni? Vajon milyen üzenetet közvetít feléjük? Hogy a Dexter rendhagyó alkotás volt-e 2006-ban? Minden bizonnyal. Hogy a főszereplő (Michael C. Hall) ezzel lépett ki az ismeretlenség homályából? Bizony. De vajon jogosan élt meg 8 évadot a sorozat? És jogosan lesz egy újabb évada? Hogy el tudd dönteni, látnod kell! Persze csak akkor, ha nem vagy korhatár alatti, mert akkor húzz ki az udvarra játszani, kiscserkész!< Szóval korhatár felettiek! Filmre fel, és jó szórakozást!

 
Bogi87   2016. 05. 28.

1

Kedvenc sorozatom, minden évadát imádtam. A legjobban a 4. évad (Trinity) tetszett. Dexter a legszimpatikusabb sorozatgyilkos.


 
Mavil   2016. 06. 09.

1

Hogy mit gondolok erről a sorozatról? Talán a legjobban úgy fejezhetem ki magam, ha azt mondom, hogy volt az életemben egy Dexter előtti és egy Dexter utáni korszak. Zseniális! Őszintén sajnálom, hogy véget ért.

 
Deku   2017. 08. 21.

2

Egyszerűen nem bírtam nézni ezt a sorozatot, és elsősorban nem azért amiért ilyen durva és elvont képsorokat tartalmaz. Egyszerűen Dexter színésze nem fogott meg.

2
 
GedyPapa   2017. 03. 20.

1

A sorozat, aminél a leginkább értetlenül álltam akkor, amikor vége lett. Szerintem tudott volna még adni 1-2 évadot. Benne volt a feszültség az izgalom és helyenként a humor faktor is. A könyvváltozatait is szeretem nagyon.

 
Csillagpor   2019. 03. 31.

1

Nagyon izgalmas sorozat. Egy pszichopata, aki megfelelő irányba terelve élvezettel ritkítja a rossz embereket, gyilkosokat. Szakszerűen eltünteti maga után a nyomokatm aztán jöhetnek a rögeszmés szokásai tovább a nap folyamán. Nekem kifejezetten tetszett az első két évad.

 
mamiéstöti2   2018. 12. 06.

0

Egy újabb korszakalkotó sorozat szerintem. Dexter kiváló színészi játéka nélkül nem lenne ennyire jó.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 05.

0

Nagyon érdekes volt az alaptörténet és a gyilkossal való szituáció hogy megpróbáljon cselekedni. Viszont a 2. Évad után el kellett elkezdett lemenni a sorozat színvonala. A történet már nem volt a régi. A szinészek továbbra is isten ilyen alakítanak De ez sajnos kevés.

 
szucszoli   2017. 09. 17.

1
Nagyszerű, de rengeteg hiba van benne

Ez egy nagyszerű sorozat, de amilyen nagyszerű, olyannyira súlyos hibákkal küszködik. Volt egy pont amikor feladtam... aztán újrakezdtem. És arra a megállapítása jutottam, hogyha valaki nem nézi végig ezt a sorozatot, azzal nem veszít semmit, mert má... teljes kritika»

 
VFTS   2016. 08. 04.

0

Az alapötlet király volt. Az első évadok nagyon jók voltak, de aztán kifogytak a szuflából.

 
szabomarc   2019. 01. 04.

0

Engem megfogott a sorozat, nagyon tetszett az ötlet, attól függetlenül, hogy milyen elvetemült az egész. A főszereplő jellemfejlődése a sorozat során nagyon tetszett, pont ebből adódik, hogy a vége viszont nagyon nem tetszett. A végének az elrontása miatt nem kap csak 5 csillagot.

 
Borga   2016. 11. 11.

0

A Dexternél jobb és hibátlanabb krimisorozatot még nem látott a világ, ebben egészen biztos vagyok. Eddig akárkivel beszéltem, mindenkinek ő a kedvenc sorozatgyilkosa, valóságos rajongótábora van.

 
Candy   2018. 09. 03.

0

Vannak a sorozatok és van A Dexter... bővebben én ennél jobb sorozatot nem találtam még... nem is keresek. A témája a képi világa, a humor, a narrátori megoldás, az, hogy szokatlan módon azon kapjuk magunkat, hogy egy sorozatgyilkosnak drukkolunk.., ... több»

 
czigler.nora   2017. 08. 01.

0

Klassz sorozat, váratlan fordulatokkal, kellően gusztustalan jelenetekkel. Nem igazán értettem a lezárást, talán kellett volna még néhány rész a pontosabb zárás érdekében.

 
erahurka   2018. 08. 21.

0

Az utolsó évadokban már kicsit talán megbicsaklott a dolog, de addig kifejezetten jó darab, Dexter életének követése elég hangulatos és valahogy dermesztő tud lenni olykor.

 
jake_green   2018. 10. 10.

0

Az egyik kedvenc sorozatom volt 20 éves koromban, most 30 éves fejjel újra kezdtem nézni a barátnőmmel, újra végigizgulom :) - bár viccesek a 2006-ban használt "horror-bábuk" 2018-ban.... Én tényleg nem értem, hogy Michael C. Hall miért nem szerepel... több»

 
Deniel   2018. 10. 31.

0

A legjobb sorozat amit valaha láttam. Kétszer néztem meg az összes évadot! Izgalmak, csavarok, fordulatok, szuper jó karakterek, jó szinkronhagok!

 
kissjanos21   2016. 04. 30.

0

Imádom ezt a sorozatot. Nagyon sajnálom,hogy vége lett, de azért titkon remélem, hogy lesz folytatás. Dexter nagyon nagy figura, a színészi játék az egyszerűen zseniális volt.

 
gazsika1978   2016. 04. 30.

0

Imádtam ezt a sorozatot. Minden egyes részét élveztem. Nagyon lekötötte a figyelmemet, nagyon sajnálom,hogy vége lett. Remélem egyszer lesz még folytatása.

 
Bogi   2016. 04. 27.

0

Nagyon egyedi, karakteres sorozat. Nagyon egyedien felépítették a szereplőkkel az alaptörténetet, az alaptraumáját a főszereplőnek. Bármily gyilkos is, akkor is neki szurkolunk és izgulunk, nehogy lebukjon. A színészi játék a legkiemelkedőbb ebben a ... több»

 
trixxy   2017. 02. 11.

0

Kedvenceim egyike.. Akármennyire sorozatgyilkosról van szó, én mindig azért izgultam, hogy nehogy elkapják. Már a főcím is zseniálisan lett megcsinálva. Voltak évadok amelyek kifejezetten jól sikerültek. A végét valahogy máshogy zártam volna le, de a... több»

 
sztankobazsi   2015. 11. 04.

0

Nem vagyok nagy sorozat függő de ez magával ragadott, mindig alig várom az újabb részeket. Az alapelképzelés zseniális, furcsa de szerintem sorozatgyilkossal ennyi rajongót nem nagyon szereztek még! A vége kicsit ellaposodott, de egyébként remek sorozat.

 
T.Andras   2017. 08. 27.

0

Kétféle embertípus létezik: 1. aki látta már a Dexter-t és imádja. 2. Aki csak ez után fogja látni és megszeretni. Ugyanis Dexter-t nem lehet nem szeretni. Elképesztően izgalmas és klassz sorozat.

 
Szorcsik   2016. 12. 07.

0

A legjobb sorozatgyilkosról szóló sorozat, amit valaha láttam. Viszonylag későb kacsolódtam be a sorozatba, de így lehetőségem volt arra, hogy annyi részt nézzek meg egyhuzamban, amennyit csak szeretnék. Elég hamar kivégeztem a sorozatot. Zseniális.

 
niky86   2016. 10. 05.

0

A Dexter című sorozat kapcsán megfigyeltem, hogy egy gyengébb évadot mindig egy erősebb követett és fordítva. Viszont az általam gyengébbnek nevezett évadok sem voltak rosszak, sőt. A befejezéssel egyfelől elegedett vagyok, másfelől nem, Dexter sorsát én máshogy alakítottam volna.

 
Potoczkie   2016. 12. 30.

0

Kimondhatatlanul sajnálom, hogy véget ért a Dexter, mert az összes sorozat közül, amit mostanáig láttam ez az abszolút kedvencem. A főhős karaktere eszméletlen beteg, zseniális. Lebilicselő, magával ragadó, izgalmas sorozat.

 
Zenta   2017. 03. 01.

0

Szerintem a sorozatok szerelmeseinek egyáltalán nem mond újat Dexter Morgan neve és valószínűleg a többség látta is már ezt a sarabot. A világ legjobb sorozata.

 
Beuszi   2017. 02. 25.

0

Ez aztán az izgalmas sorozat, amit egészen biztosan függőséget okoz minden nézője számára. Ember legyen atalpán, aki nemet tud mondani és meg tudja állni, hogy ne nézzen meg "csak még egy" részt.

 
ocskol   2017. 08. 28.

0

Minden idők legjobb sorozata, nem véletlenül kapott ilyen magas pozitív értékelést. Én valóságos Dexter-függő voltam az elmúlt években és nagyon sajnálom, hogy véget ért.

 
Péter   2017. 03. 21.

0

Minden sorozat közül nálam az abszolút befutó a Dexter. Soha ilyen izgalmas szériát nem láttam ezelőtt és utána. Elképesztő feszültséget képes teremteni.