Dexter

Dexter

2026.05.05 Dani423024

Zseniális

Zseniális a cselekmény, kellően izgalmas, vicces, bár sok évad van, sosem válik unalmassá, mindig ébren tartja a nézőt

2022.03.11 JRD

Lélektiló...

Érzelmes ember lévén, azok a dolgok, melyek valóságban is megtörténhetnek, nagyon le tudnak taglózni. És ilyen volt a Dexter sorozat is. Hiszen bárki lehet gyilkos, sorozatgyilkos. Utáltam, hogy szimpatikussá akarja tenni a sorozat a gyilkolást, és m... Több

2017.08.21 Deku

Egyszerűen nem bírtam nézni ezt a sorozatot, és elsősorban nem azért amiért ilyen durva és elvont képsorokat tartalmaz. Egyszerűen Dexter színésze nem fogott meg.

2016.05.28 Bogi87

Kedvenc sorozatom, minden évadát imádtam. A legjobban a 4. évad (Trinity) tetszett. Dexter a legszimpatikusabb sorozatgyilkos.

2017.03.20 GedyPapa

A sorozat, aminél a leginkább értetlenül álltam akkor, amikor vége lett. Szerintem tudott volna még adni 1-2 évadot. Benne volt a feszültség az izgalom és helyenként a humor faktor is. A könyvváltozatait is szeretem nagyon.

2018.12.06 mamiéstöti2

Egy újabb korszakalkotó sorozat szerintem. Dexter kiváló színészi játéka nélkül nem lenne ennyire jó.

2019.03.31 Csillagpor

Nagyon izgalmas sorozat. Egy pszichopata, aki megfelelő irányba terelve élvezettel ritkítja a rossz embereket, gyilkosokat. Szakszerűen eltünteti maga után a nyomokatm aztán jöhetnek a rögeszmés szokásai tovább a nap folyamán. Nekem kifejezetten tetszett az első két évad.

2018.08.21 mozinaplo

Az utolsó évadokban már kicsit talán megbicsaklott a dolog, de addig kifejezetten jó darab, Dexter életének követése elég hangulatos és valahogy dermesztő tud lenni olykor.

2019.05.05 Ms. Akárki

Nagyon érdekes volt az alaptörténet és a gyilkossal való szituáció hogy megpróbáljon cselekedni. Viszont a 2. Évad után el kellett elkezdett lemenni a sorozat színvonala. A történet már nem volt a régi. A szinészek továbbra is isten ilyen alakítanak De ez sajnos kevés.

2016.08.04 VFTS

Az alapötlet király volt. Az első évadok nagyon jók voltak, de aztán kifogytak a szuflából.

2018.09.03 Candy

Vannak a sorozatok és van A Dexter... bővebben én ennél jobb sorozatot nem találtam még... nem is keresek. A témája a képi világa, a humor, a narrátori megoldás, az, hogy szokatlan módon azon kapjuk magunkat, hogy egy sorozatgyilkosnak drukkolunk.., ... Több

2019.01.04 szabomarc

Engem megfogott a sorozat, nagyon tetszett az ötlet, attól függetlenül, hogy milyen elvetemült az egész. A főszereplő jellemfejlődése a sorozat során nagyon tetszett, pont ebből adódik, hogy a vége viszont nagyon nem tetszett. A végének az elrontása miatt nem kap csak 5 csillagot.

2016.11.11 Borga

A Dexternél jobb és hibátlanabb krimisorozatot még nem látott a világ, ebben egészen biztos vagyok. Eddig akárkivel beszéltem, mindenkinek ő a kedvenc sorozatgyilkosa, valóságos rajongótábora van.

2017.02.11 trixxy

Kedvenceim egyike.. Akármennyire sorozatgyilkosról van szó, én mindig azért izgultam, hogy nehogy elkapják. Már a főcím is zseniálisan lett megcsinálva. Voltak évadok amelyek kifejezetten jól sikerültek. A végét valahogy máshogy zártam volna le, de a... Több