Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
74%

Disturbia (2007)

Disturbia
Filmadatlap
 
27
Szereplők
15
Vélemények
108
Képek
Videók
 
Di Canio   2020. 10. 23.

legújabb vélemény

0

Egyszer még lehet nézni ezt a filmet, bár jobbat vártam. Inkább tűnt vígjátéknak, semmi feszültség nincs benne, nem kell várni rémisztő dolgokat. A történet egyszerű, a vége is sablonos közben meg nem sok minden történik.

 
indingo   2016. 11. 18.

0

Remek kis film. én bírom a történetét és itt figyeltem fel először Shia LaBeoufra, hogy na ebből a gyerekből lesz valaki.


 
Deku   2017. 11. 20.

0

Nem volt az amit vártam tőle és ez a csalódás sajnos elég volt ahhoz, hogy ne is kedveljem. Jobban tettem volna ha szimplán elkerülöm ezt a filmet mert nem veszítettem volna vele semmit. Sőt így még ki is dobtam az ablakon egy csomó időt.

 
TomÁcs   2016. 05. 09.

0

Nagyon jó kis film, végig izgalmas és pörgős, nagyon eseménydús. Tetszett a története újszerű volt. Ajánlom mindenkinek.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 26.

0

Nagyon izgalmas és pörgös thriller. Remek film. Nagyon szeretem Shia LaBeouf-ot és ezt a szerepet mintha rá öntötték volna. Viszont a szőke kiscsajszi sajnos nemigazán nyerte el a tetszésemet. A történet igazán izgalmas és végig fenntartotta a figyelmemet.

 
elekm90   2020. 03. 03.

0

Modern köntösbe bújtatott Hitchcock sztori, vannak benne izgalmak, de klisékkel teli, illetve nekem a 3 fiatal szereplő bugyuta volt és ezáltal nem is túl szimpatikus. Egyszer nézős. 6/10

 
Lonka   2020. 03. 04.

0

Érdekes film volt, nekem tetszett. Mindvégig lekötötte a figyelmemet. Shiahoz is nagyon illett a karakter.

Galéria (108)

A film összbevétele 117 760 134 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet a kaliforniai Whittier és Pasadena városában forgatták, vagyis Kale és Mr. Turner otthona, amelyek a filmben egymás szomszédságában találhatóak, valójában két külön városban vannak.

(SódóGA)
 

Carrie-Anne Moss 5 hónappal második gyermeke megszületése után forgatta.

(SódóGA)
 

A film címe a “disturb” (zavar) és a “suburbia” (külváros) szavakból tevődik össze.

(SódóGA)
 

A film elején Kale és az apja között zajló beszélgetés improvizáció.

(SódóGA)
 

Shia LaBeouf a szerepre való felkészülés során sok korábbi házi őrizetessel beszélgetett.

(SódóGA)
 

A forgatás alatt David Morse (Mr. Turner) nem szólt egy szót sem Shia LaBeouf-hoz (Kale), vagy bármelyik másik tinédzserhez. LaBeouf erről azt mondta, hogy Morse sajátságos módszerekkel dolgozó színész, de amikor vége lett a forgatásnak, már mindenkivel nagyon kedves volt.

(SódóGA)
 
Ha a lelked nem készült fel egy darabolósabb, nyomasztóbb műre, viszont unod a bugyuta sztorikat is, akkor itt az ideje megnézni (vagy újranézni) a Disturbiát, véleményem szerint nem fogsz csalódni.
Értékelés: 8/10 több»