Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
74%
Filmadatlap
 
28
Szereplők
14
Vélemények
108
Képek
Videók
Disturbia
 
Lonka   2020. 03. 04.

legújabb vélemény

Érdekes film volt, nekem tetszett. Mindvégig lekötötte a figyelmemet. Shiahoz is nagyon illett a karakter.

 
indingo   2016. 11. 18.

Remek kis film. én bírom a történetét és itt figyeltem fel először Shia LaBeoufra, hogy na ebből a gyerekből lesz valaki.


 
Deku   2017. 11. 20.

Nem volt az amit vártam tőle és ez a csalódás sajnos elég volt ahhoz, hogy ne is kedveljem. Jobban tettem volna ha szimplán elkerülöm ezt a filmet mert nem veszítettem volna vele semmit. Sőt így még ki is dobtam az ablakon egy csomó időt.

 
TomÁcs   2016. 05. 09.

Nagyon jó kis film, végig izgalmas és pörgős, nagyon eseménydús. Tetszett a története újszerű volt. Ajánlom mindenkinek.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 26.

Nagyon izgalmas és pörgös thriller. Remek film. Nagyon szeretem Shia LaBeouf-ot és ezt a szerepet mintha rá öntötték volna. Viszont a szőke kiscsajszi sajnos nemigazán nyerte el a tetszésemet. A történet igazán izgalmas és végig fenntartotta a figyelmemet.

 
elekm90   2020. 03. 03.

Modern köntösbe bújtatott Hitchcock sztori, vannak benne izgalmak, de klisékkel teli, illetve nekem a 3 fiatal szereplő bugyuta volt és ezáltal nem is túl szimpatikus. Egyszer nézős. 6/10

 
D. Wolfe   2016. 04. 22.

Meglepett, mennyire fenn tudta tartani a feszültséget végig, pedig az idő nagy részében nem történik konkrétan semmi. Jó kis sajátos remakje a Hátsó ablaknak, sok izgalmas jelenettel. Egyedül azt sajnáltam, hogy a végére már túlságosan direkté válik ... több»

A film összbevétele 117 760 134 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet a kaliforniai Whittier és Pasadena városában forgatták, vagyis Kale és Mr. Turner otthona, amelyek a filmben egymás szomszédságában találhatóak, valójában két külön városban vannak.

(SódóGA)
 

Carrie-Anne Moss 5 hónappal második gyermeke megszületése után forgatta.

(SódóGA)
 

A film címe a “disturb” (zavar) és a “suburbia” (külváros) szavakból tevődik össze.

(SódóGA)
 

A film elején Kale és az apja között zajló beszélgetés improvizáció.

(SódóGA)
 

Shia LaBeouf a szerepre való felkészülés során sok korábbi házi őrizetessel beszélgetett.

(SódóGA)
 

A forgatás alatt David Morse (Mr. Turner) nem szólt egy szót sem Shia LaBeouf-hoz (Kale), vagy bármelyik másik tinédzserhez. LaBeouf erről azt mondta, hogy Morse sajátságos módszerekkel dolgozó színész, de amikor vége lett a forgatásnak, már mindenkivel nagyon kedves volt.

(SódóGA)
 
Ha a lelked nem készült fel egy darabolósabb, nyomasztóbb műre, viszont unod a bugyuta sztorikat is, akkor itt az ideje megnézni (vagy újranézni) a Disturbiát, véleményem szerint nem fogsz csalódni.
Értékelés: 8/10 több»