Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
24
Szereplők
3
Vélemények
13
Képek
1
Videók
 
Berto49   2019. 04. 07.

legújabb vélemény

Mi történt a feleségemmel?

A kilencvenes évek jó akció-thriller filmjei közé tartozik, bár a története sok más darabban visszaköszön. Igazából az a rémisztő benne, hogy bármikor bárkivel megtörténhet. Kurt Russell is szuperhős helyett egy átlagos embert játszik, aki az elején értetlenül áll a kialakult helyzettel szemben. Izgalmas jelenetekben bővelkedő film, megnézésre érdemes.

 
D. Wolfe   2016. 04. 24.

Szerintem méltatlanul kevéssé ismert film, pedig nagyszerű thriller. Egyáltalán nem véres, vagy ilyesmi, szinte kizárólag az atmoszférával teremt feszültséget, de az nagyon jól megy neki, néha már mesterien. Kurt Russel kimagaslóan jó teljesítményt nyújt, emellett a táj, a végtelen pusztaság is nagyon hangulatossá teszi az összképet. Ajánlom, mert bár kevésbé ismert, de nagyszerű film.


 
Zsofi821   2015. 04. 24.

Minden szempontból kifogástalan, torokszorongatóan feszült országúti akció-thrillert, ami ugyan nem reformálja meg műfaját, de tökéletes szórakozást nyújt az izgalomra éhes publikumnak.

 
A félelem országútja nem világmegváltó darab, viszont eszeveszett jó szórakozás, amit ezerszer és még egyszer meg lehet nézni. több»

A film összbevétele 50 159 144 dollár volt (imdb.com).

 

Az eredeti forgatókönyv szerint a film elején Red szóba elegyedik Amyvel a benzinkúton.

(rbernadett)
 

A film ötlete az író/rendező 24218# fejéből pattant ki, miközben a feleségével keresztülutazott Las Vegason.

(rbernadett)
 

Kurt Russellt helikopterrel szállították a forgatási helyszínre majd vissza, hogy az éjszakákat a családjával tölthesse.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.