Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
71
Filmadatlap
 
16
Szereplők
6
Vélemények
31
Képek
1
Videók
Időzavarban
 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

Ilyen szereplőválogatás mellett nem gondoltam volna, hogy egy ilyen hideg, fanyar és ami a legfontosabb érzéketlen filmet lehet csinálni. Nekem nagy csalódás volt.

 
Berto49   2017. 10. 22.

Denzel Washingtont kedvelem a legjobban a színes bőrű színészek közül. Szakácsi hangja kissé szokatlan volt a főszereplőhöz, de hamar meg lehetett szokni, egyébként meg az egyik kedvenc magyar hangom. A film jól elszórakoztatott, csavaros történet, az utolsó átverésre nem gondoltam. Tökéletes a címfordítás, mert a főhős tényleg állandóan időzavarban van, szinte mindig csak perceken múlik, hogy – ártatlanul - nem bukik le. Nem kifogásolom a végkifejletet, illett ehhez a filmhez.


 
HETEDIK   2018. 01. 20.

Fordulatos és izgalmas thriller egy mindig jó Denzel Washingtonnal. Az erkélyes rész pedig egész emlékezetesre sikeredett. Persze happy end a vége, de ezt leszámítva van benne feszültség.

 
petera050   2015. 07. 16.

Az elejétől a végéig pörgős, tele fordulatokkal. Jól kitalált történet, és a bonyodalom is. Eva Mendes nagyon szexi, Denzel W. viszont itt nem brillírozott. A jó forgatókönyv viszont így is magasan az átlag fölé emeli.

 
Zsombi   2014. 12. 14.

Egy percig sem túlbonyolított, világos, egyenes krimi, ami nem tűnik ki nagyon, de azért hozza a tradicionálisan jó élményeket és némi izgalmat is. Denzel Washington az ilyen szerepekre született.

Denzel Washington
Eva Mendes
Denzel Washington
Eva Mendes
Sanaa Lathan

A film összbevétele 40 905 277 dollár volt (imdb.com).

 

55,5 millió dolláros összbevételt produkált a film.

(LionelMessi10)
 

50 millió dollárból forgatták le a filmet.

(LionelMessi10)
 

A verekedős jelenetben a hotel egyik szobájából a Doktor Szöszi (2001) című film egyik jelenete hallatszik ki a tévéből, amikor Warner szakít Elle-el.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.