Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
71%
Filmadatlap
 
16
Szereplők
7
Vélemények
31
Képek
1
Videók
Időzavarban
 
Scriptor   2020. 08. 19.

legújabb vélemény

Fordulatos és izgalmas akció-krimi

Ha létezik olyan filmes műfaj, hogy akció-krimi, akkor az Out of Time abba sorolható. Az alaptörténete ugyanis egy fordulatos krimi, rengeteg meglepetéssel, a kivitelezés pedig egy látványos, izgalmakkal teli akciófilmre hasonlít. Matt Lee Whitlock (Denzel Washington) egy kisváros rendőrfőnöke, ám egy szép napon szeretője csőbe húzza és csúnyán átveri, ráterelve több bűnesetnél is a gyanút. Matt innentől versenyt fut az idővel, míg rájön: becsapták és az élete a tét. Ez a film egy izgalmas rohanás, mely alatt a néző csak szurkolni tud a főhősért. A szexi Eva Mendes is nagyot alakít (domborít) a korábbi feleség és munkatárs szerepében. Értékelésem: 85%, részletezve: sztori: 85%, rendezés: 90%, színészet: 80%, látvány: 85%.

 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

Ilyen szereplőválogatás mellett nem gondoltam volna, hogy egy ilyen hideg, fanyar és ami a legfontosabb érzéketlen filmet lehet csinálni. Nekem nagy csalódás volt.


 
Berto49   2017. 10. 22.

Denzel Washingtont kedvelem a legjobban a színes bőrű színészek közül. Szakácsi hangja kissé szokatlan volt a főszereplőhöz, de hamar meg lehetett szokni, egyébként meg az egyik kedvenc magyar hangom. A film jól elszórakoztatott, csavaros történet, a... több»

 
HETEDIK   2018. 01. 20.

Fordulatos és izgalmas thriller egy mindig jó Denzel Washingtonnal. Az erkélyes rész pedig egész emlékezetesre sikeredett. Persze happy end a vége, de ezt leszámítva van benne feszültség.

 
petera050   2015. 07. 16.

Az elejétől a végéig pörgős, tele fordulatokkal. Jól kitalált történet, és a bonyodalom is. Eva Mendes nagyon szexi, Denzel W. viszont itt nem brillírozott. A jó forgatókönyv viszont így is magasan az átlag fölé emeli.

 
Zsombi   2014. 12. 14.

Egy percig sem túlbonyolított, világos, egyenes krimi, ami nem tűnik ki nagyon, de azért hozza a tradicionálisan jó élményeket és némi izgalmat is. Denzel Washington az ilyen szerepekre született.

 
TPetty   2014. 12. 11.

Nagyon vegyes kommentárokat olvastam róla, és nekem is olyan érzésem volt benne. Jól indult, aztán viszont könnyen kiszámíthatóvá vált. De Denzelt minden szerepben szeretem, így nem bántam nagyon.

Denzel Washington
Eva Mendes
Denzel Washington
Eva Mendes
Sanaa Lathan

A film összbevétele 40 905 277 dollár volt (imdb.com).

 

55,5 millió dolláros összbevételt produkált a film.

(LionelMessi10)
 

50 millió dollárból forgatták le a filmet.

(LionelMessi10)
 

A verekedős jelenetben a hotel egyik szobájából a Doktor Szöszi (2001) című film egyik jelenete hallatszik ki a tévéből, amikor Warner szakít Elle-el.

(rbernadett)
 

John Billingsley karaktere eredetileg ázsiai származású lett volna.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.