Pörgős, szórakoztató, cselekményes akciófilm, a kategóriában felső helyen nálam. Bruce Willisnek nagyon testhezálló a szerep, igazán jól alakít benne. A sztori is tetszik.
Hol gyakrabban, hol ritkábban, de mindig csinálnak egy - egy filmet, ami átértékeli saját műfaját, és amelyik után már nem lehet olyan filmeket csinálni mint előtte lehetett. A Die hard egy ilyen film.
John McClane alias Bruce Willises nagyot alakított, nem csalódtam benne.A legkomolyabb akciófilmet is képes viccessé, élvezhetővé tenni. Romantika, akció, vicces jelenetekkel tarkítva. A terroristáknak persze előre megvan írva a sorsuk:)
Igazán fantasztikus film lett, némely ponton gyengébb pillanatokkal, de nekem ezek is pozitív hatást keltettek, mert szinte hiányoztak volna belőle. Szerintem több ilyen is elférne a palettán.
Míg másoknak a Reszkessetek betörők, addig nekem a Die Hard a karácsonyi film, amit minden évben újra és újra megnézek. Szerintem megunhatatlan. Nyüzsög az akciójelenetektől. Bruce Willis hatalmas színész, nagy rajongója vagyok.
Igazi klasszikus akciófilm, mindent felvonultat ami kötelező a műfajban. Lehet hogy klisés, de engem a mai napig elszórakoztat. Meg hát Bruce Willis :)
A maga korában remek film volt, de ma már csak annyiról szól, hogy Bruce Willis trikóban és véresen megmenti a világot. Bruce-nak csak ennyi jutott, nem nagyon írtak rá más szerepet, bár nem is rendelkezik világot megváltó színészi képességekkel.
Szerintem nem különösebben kell bemutatnom az akció szerelmeseinek ezt a filmet, hisz ez talán egyik legjobb, amit azóta se sikerült überelni, pedig nem épp egy mai darab. Pörgős, vicces, látványos, Bruce Willis pedig természetesen über király!
Tipikus, klasszikus akciófilm. Bruce Willis hozza a formáját, fekszik neki a szerep, jól alakít. Vannak benne jó poénok annak ellenére hogy egy igazi akciófilm. Végig pörög.
Bruce Willis egyik klasszikusa. A színészt kedvelőknek kötelező film, legalább egyszer látni kell. Fordulatos, izgalmas, nem csalódtam a színész tehetségében. Többször is nézhető.