Drágán add az életed!

Die Hard

2015.07.08 Bekmeli

Méltán az egyik legjobb akció filmnek tartják. Az akció jeleneteken felül megfogó a sztori és valóban magával ragadó más szempontból is. Egy igazán eseménydús, percig sem unatkozós film.

2015.01.27 sullerb1022

Nem tetszett! Szerintem nem eléggé eredeti! Unalmas!

2016.05.13 Garfbob10

Bruce Willis debütálása a nagy vásznon igazán rendkívülire sikeredett. Remek akció, nem csak a szimpla "megy előre és mészárol mindenkit" sztori van. Hans Gruber pedig egy olyan zseniális fögonosz volt, amit mai napig jó sok film megirigyelne.

2015.09.12 Meeroz21

Meglepően jól sikerült film. Nagyszerű alkotás ez a kedves rendezőtől. Nem tudom, hogy miért hurrogják le páran, pedig amire szolgálnának a filmek azt ez az alkotás megadja. Szórakoztat és éberen tart az utolsó percig.

2016.02.09 Dniel

Nagyon szeretem a Die Hard filmeket, mert akciódúsak és robbantgatósak. És amelyik filmben ez a kettő megvan az csaj jó lehet. Na jó, ez így ebben a formában nem igaz de ez a film nagyon jól sikerült!

2019.01.05 MissFortune

Nagyszerű akció film. és ami még tetszett, hogy a humort sem sajnálták.

2015.02.25 th13f89

Talán 2 hete néztem újra meg, és még mindig ugyanolyan jó, mint először. McClane és a beszólásai zseniálisak, de a többi szereplő is jó.Kötelező darab.

2015.02.11 Geezaa911

Csak egyszer láttam, de nagyon megjegyeztem a történetet. Willis nagyon nagy színész és érdemes megnézni mindenkinek. Tele van akcióval és izgalommal.

2015.06.25 quentin

Mondjon bárki bármit, a Die Hard minden idők egyik legjobb akciófilmje. Mai szemmel persze kissé ütött-kopott, de a maga korában forradalmasította az akciófilmeket, elég megnéznünk, hány száz mozifilm épült ugyanerre a dramaturgiára.

2015.03.22 Unique

Az akcióhősök korában is kiemelkedett ez a film és még mindig bármikor végignézem amikor adják a tv-ben. Kultikus darab, melynek a dramaturgiájára azóta számtalan film épült fel.

2015.02.22 Tüneményes

Ez a film lassan 30 éves. Azt hiszem hogy aki nem a nyolcvanas évek végén látta annak ez a film biztosan a mai dömpingben sablonos. Azonban akkor ez egy igazik gyöngyszem volt. Mert bár voltak akciófilmek ez mégis kiemelkedő a maga nemében. Bosszú ál... Több

2015.02.16 musseln9

Klasszikus. Az első rész volt persze a legjobb, hiszen az egész új volt, nem csak a lerágott csont és akkor még biztosan nem Bruce Willis neve vitte be a moziba a nézőket. Csak utána.

2015.03.14 gaalerzsebet

Remek az alapötlet, elgondolkodtató és hatásos film, szuper szereplőgárdával. Bruce Willis játéka fenomenális! Remek akció film, tele izgalmas jelenettel. Egy percig sem lehet unatkozni a filmen. 4/5

2016.03.13 jazzy

Ugyan a Die Hard a maga nemében korszakalkotó film volt, de ne feledjük el, egy olyan korszaké, amely sorra gyártotta az egyszerűbbnél-egyszerűbb klisés akciófilmeket. Lehet az mondani, hogy mennyire eredeti volt, de ez az eredetiség nem sok értéket hordozott.