Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
79
Filmadatlap
 
30
Szereplők
11
Vélemények
55
Képek
1
Videók

Vélemények: Égető bizonyíték (2008)

 
dailyfilmsan   2018. 11. 04.

legújabb vélemény

Ez parádés volt. Nagyon jót szórakoztam rajta az első pillanatától a végéig. Ötletes volt és csavaros. Valamint egy sajátos kritika a titkosszolgálatról és az emberi gyarlóságról. A Coen fivérek egyik gyöngyszeme én csak ajánlani tudom.

 
indingo   2018. 03. 19.

Hú, de jó volt! Nagyon stílusos film, remek karakterekkel. Bard Pitt ebben a zizzent fitneszguru szerepben nagyon felüdítő volt. A történet kellemesen zavaros.


 
ArpiHajdu és Réci   2017. 01. 16.

"Nyomorultak"

A Coen-fivérekben újfent nem csalódtam, vagy csak egyszerűen nagyon bejön az a fajta szatirikus látásmódjuk, amelyet filmjeikben megfogalmaznak. A film elején eszembe jutott egy olyan gondolat, miszerint sok, apró történetből fog állni a film, amelyek egy bizonyos pontban találkoznak és akkor együttes erővel szólnak egy nagyot, de ez nem így alakult. Félreértés ne essék, én nem bánom. Az Égető bizonyítékban talán nem is annyira a sztori, hanem sokkal inkább a karakterek, s az általuk produkált szituációk azok, amelyek magukban hordozzák a humorforrást. Elég csak sorra venni, milyen figurák is vannak a történetben: szinte mindegyik így vagy úgy, de nyomorult, nehéz eldönteni, hogy szánakozza... több»

 
Deku   2017. 12. 10.

Hát mit mondhatnék, megnéztem mert belevágtam de nem dobtam el az agyam tőle. Egy két ilyen film is kell. Nem húzza le az ember kedvét, hanem elszórakoztatja, de később nem feltétlen emlékszel majd egyből a címére.

 
Bazzzsi   2018. 03. 31.

Most hogy Frances McDormand Oscart kapott több mindent megnézek Tőle. Ennyit filmben még nem káromkodtak, mint ebben. A története kicsit zavaros az elején, de hamar körvonalazódott.

 
Mr. Zero   2015. 09. 01.

Többet vártam tőle. Amikor beharangozták izgalmasnak tűnt. Sajnos a hozzá fűzött reményeimet korántsem váltotta be így ez egy bukta lett. Az érdeklődésem az első fél óra után teljesen elapadt.

 
Akodako   2015. 06. 02.

Pörgős, valóban szórakoztató vígjáték, ami végig leköti az embert. Noha a sztori nem túl ötletes, ennek ellenére valóban jól sikerült vígjáték. A szereplők alakítása is meggyőzött. Érdemes megnézni annak, aki egy önfeledt kikapcsolódásra vágyik.

 
s0ltau77   2015. 09. 05.

Ez teljességgel az ízléshatáromon kívül esett. Borzasztó volt mind a karakterek megformálása, mind a látványvilág. Legalábbis nekem egyáltalán nem nyerte el a tetszésemet. Erről ennyit, egyes.

 
ZsoltSon   2016. 06. 14.

Nincs egy rossz jelenet sem az Égető bizonyítékban, viszont nincs egy jó sem. A film végig lenyűgözött és a képernyőhöz szögezett. Vártam, és látni akartam, hogy mi következik. A vége kiszámíthatatlan és kielégítő. Ám volt egy nagy bökkenő: ez az állítólagos vígjáték egyáltalán nem volt vicces. És ez bizony nagy baj.

 
Bulki   2016. 06. 03.

Ez a film egyértelműen felnőtteknek szól, felnőtt témákkal és felnőtt szituációkkal. Mint minden filmet a Coen testvérektől, ezt is valaki vagy szereti, vagy utálja. Középút nincs. Én imádtam ezt a filmet. Szórakoztató volt, és nagyon vicces a maga fekete humorával. Nagyon tetszett a Nem vénnek való vidék, de azt kell, hogy mondjam, hogy az Égető bizonyíték sokkal élvezetesebb volt számomra. Több kritikát olvastam, miszerint ez a film céltalanul bolyong körbe-körbe, mindenféle irány nélkül. Nem tudok ezzel egyet érteni. Hogyha figyel valaki a film alatt, és egy értelmes felnőtt ember, akkor meg kell értenie, hogy mire megy ki a játék.

 
JamesBont   2015. 02. 12.

Ez a film rettenetesen szórakoztató, és míg Hollywood úgy tűnik, hogy letért a jó útról, a Coen testvérek továbbra is intelligens, szórakoztató és gondolkodást provokáló filmeket tesznek le elénk az asztalra.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.