Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
25
Szereplők
9
Vélemények
13
Képek
1
Videók
 
sabnock666   2019. 09. 03.

legújabb vélemény

Egy kis humor(vagy sok),egy kis akció,egy kis romantika,és dráma,egyszóval igényes kikapcsolódás minden generációnak.Habkönnyű,és vérpezsdítő!

 
mamiéstöti2   2018. 12. 07.

Nagyon aranyos a kutya benne, annyi biztos. Tom Hanks egyik legnehezebb szerepe lehetett abban az időben.


 
AngelCass   2018. 01. 14.

Érdemes megnézni, nemcsak kutyabolondok fogják élvezni. Hiszen a nagyszerű Tom Hanks hozza a tőle elvárt zseniális alakítást, és a kutyus is jól játszik. Ha utána nézzünk, megtudhatjuk, hogy kevés idő volt Hutch-al tréningezni, mégis egyszer nem éreztem, hogy megjátszott lett volna bármi is. Mikor az eb leamortizálja a lakást, vagy mikor épp veszekszenek, nekem Tom Hanks alakítása miatt a Pénznyelő jutott eszembe, ott tudott így kiakadni Hanks, és ha az tetszett valakinek ezeket a jeleneteket is élvezni fogja. Kutyások meg jókat fognak derülni az ismerős szituációkon amit minden gazdi átél legalább egyszer.Hiába nyomozás a fő téma, nem dolgozták ki ezt a részt így maradt egy egyszerű ,de nagyszerű ember-kutya páros film.Nem fog csalódni az ,aki délutáni kikapcsolódásként ül le megnézni, de főműsoridőre túl egysíkú.

 
Queenakasha   2018. 04. 01.

Az ilyen filmek hiányoznak manapság, ami mellett a család összeül este és jól szórakoznak kedvenc színészükön és azon milyen helyzetekbe keveredik. Van benne egy kis akció, egy kis érzelem és jó sok humor, hogy mindenki számára megadja a film amire vágyik.

 
hackerjulcsi   2018. 03. 19.

Ez is egy jól sikerült, fordulatos, családbarát film lett, az biztos. A kutyás filmek sorába beleillik, szórakoztató és szerintem a gyerekek is nagyon szeretik. Hajrá!

Tom Hanks
Tom Hanks

A film összbevétele 71 079 915 dollár volt (imdb.com).

 

Rendezőnek eredetileg Henry Winklert alkalmazták, azonban a forgatás megkezdése után a Disney executive producere, Jeffrey Katzenberg kirúgta, mert elégedetlen volt a munkájával.

(rbernadett)
 

Turner szerepére Jack Nicholson, Bill Murray és Chevy Chase egyaránt jelölt volt.

(rbernadett)
 

Hooch egy bordeaux-i dog, ami az egyik legősibb francia fajta.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.