87% 2030 szavazat

Elrabolva

Taken

2015.01.27 sullerb1022

Nagyon jó kis akciófilm. A három rész közül a legjobb!

2017.12.31 Dius0520

Minden iskolában kötelezővé tenném és az én lányommal is meg szeretném majd nézetni, ha eléri azt a kort. A mai társadalom egyik központi témáját boncolgatja, amiről sajnos a legtöbben nem vesznek tudomást. Mindemellett egy csodás apa-lánya kapcsolat... Több

2016.04.23 KrisztiEsLaci

Nagyon nagy kedvenc! Fene gondolta volna Liam Neesonról, hogy ennyire van érzéke az akciófilmekhez is! Nagyszerű alakítás, jó, pörgős történet, látványos akciók. Bármikor meg tudnám nézni!

2015.05.20 Sissy

Igazából egész jó film. Jó a szereposztás, jó a történet. Tényleg van mondani valója. Viszont ami lehúzza az értékelésemet, az az, hogy most már a csapból is ez folyik. Valóban jó film, de unalmas, hogy minden héten ezt adja a Tv.

Hogy ezen a filmen nem lehet unatkozni az tuti :) Nagyon jó film és akció dús :D

2016.04.25 Zsóka

Szuper. Izgalmas. Liam Neeson amúgy is nagy kedvenc:)

2018.02.03 silverkesh

Nagyon tetszett, nincs túlmisztifikálva, megy előre és dörr. Kifejezetten tetszett. :)

2015.01.22 Kiccsi7

Ez a film zseniális, a folytatásokat senkinek nem ajánlom. Ennek a történetnek itt legyen vége! :)

2015.01.28 krissz001124

Ezt a filmet egyszerűen imádom. Nagyon szeretem már miota megjelent.Aki teheti az nézze meg mert megéri. Bár nem mai darab.

2017.08.01 JanneAhonen

Az egyik kedvenc akciófilmem. Kellő mennyiségű, kiváló minőségű sztorit írtak egy lövöldözős filmhez, ami így nagyon ütős lett. Liam Neeson nagyon tetszik ebben a szerepben a többi színész is ok, bár az anya folyamatos hisztije fel tud idegesíteni. T... Több

2019.01.05 MissFortune

Nem mondom , hogy rossz, de nem fogott meg. Nagyon könnyen lehet következtetni, hogy mi fog történni.

2025.06.27 Timcsi

Kedvenc filmjeim egyike, szintén az a kategória, amit már milliószor láttam, de még biztosan ugyanennyiszer meg fogok nézni. Véleményem szerint Liam Neeson legjobb filmje. Valószínűleg minden szülő rémálma lehet, hogy mi fog történni akkor, amikor a ... Több

2016.08.08 byebyepuppy

A trilógiából ez az egyetlen épkézláb rész, viszont ez zseniális lett, nem az a szokványos elvárt akció film, valamint maga az ötlet is igen jó és a megvalósítás zseniális. Végig izgalmas, és nem az történik amit elvárunk, egy igaz akció-krimit kapunk, nekem nagyon bejött.

2016.02.09 Krisztian

Liam Neeson hozta a kötelezőt, és vele együtt a film is. Izgalmas, látványos, laza és szórakoztató. Pont, mint amilyennek egy akciófilmnek lennie kell.