Akció dús, jó film. Ebből a történetből kihozták szerintem a maximumot. A színészek jók. Egy esti filmnek tökéletes választás lehet.
Egy elég jó akció dús látványos, izgalams film. Pont azt adta amire vártam. Matt Dameon jól hozta a karekterét. 5/5
Egy nagyon korrekt film, amely egy olyan jövőt mutat be, ahol még élesebben szétválnak a gazdag és szegény rétegek.
Nagyon izgalmas és érdekes Sci-fi. Nagyon jó akciójelenetes és megdöbbentő a történet valamint a cselekmények. Szép látványvilág. Szimpatikus főszereplő.
Nekem tetszett a film egész komoly kis sci-fi-t hoztak létre. Azonban sértőnek találom az olyan kommentet, hogy "szuperhőshullám hülyéinek" Véleményem az, hogy nem az a hülye aki szeret valamit... Hisz mások is mondhatnák erre a filmre hogy a "nem nagy eresztésű sci-fi majmolóinak"
Érdekes, egyedülálló témájú film. Kissé nyomasztó a hangulata, megfogó és magával ragadó. A színészek hitelesen alakítanak, különleges hangulatú film.
Nagyon élvezhető film lett és érdekes társadalmi kérdéseket feszeget amik szerintem végső soron mindnkit érdekelnek. A gazdagok szegények közötti feszültség és a világ változásai, a túlélés, válság és így tovább. Izgalmas végig a film. A vége nagyon szomorú, de ettől még zseniálisabb.
Egy sérült világot mutat be a film, szerintem elég jól is. A története is nagyon kedvelhető és a szereposztása is 5 csillag.
Meglepően tetszett a film, nem a zsánerem, de volt benne valami ami megfogott. A története nagyon elgondolkodtató.
nagyon érdekes a film alapkoncepciója, de valahogy mégsem tetszett a végkifejlet. Már túlságosan keverni akarták a világokat a készítők. Érdekes ötlet, hogy a szegényebb szegmenseket, ahogyan bemutatja és kiváltságosokat. Egy jövőbeni társadalmi képnek feleltethetjük meg.