Nagyon nagy film, elképesztő jelenetekkel. Eredeti az ötlet, lebilincselő a sztori. DiCaprio és Tom Hardy alakítása nem hétköznapi, de az összes színész lenyűgöző.
Nagyon komplex és összetett történettel megáldott film, jó rendezéssel és jó szereplő gárdával. Kell ennél több egy filmhez? Szerintem nem. Kihagyhatatlannak gondolom a maga nemében, de én DiCaprio összes szereplését kihagyhatatlannak gondolom. A tém... Több
Egy jól sikerült film. DiCaprio nem a kedvencem, de itt és a Wall Street-ben nagyon tetszik az alakítása. Váratlan fordulatokban gazdag film. Aki szereti az álmok világát, annak kihagyhatatlan alkotás!
Az egyik kedvenc filmem. Edward Norton elképesztően jól alakít benne. Végig izgalmas, fordulatos film, amin egy percet nem unatkoztam. Nagyon jól összerakott film!
Nagyon jó és érdekes témát vet fel a film. Érdemes legalább egyszer megnézni, elgondolkodtató is. Kicsit bonyolult film, talán többször is meg kell nézni.
Jó a felépítése,elgondolkodtató, érdekes, az emberi agy működése álom szinten. Tudatos álomról van szó, amit lehet írányítani. Bírom hogy tudnak turkálni mások agyában.
Szinte havonta újranézem. Elképesztő film! Csak ajánlani tudom! :) Nolan nagyon alaposan összerakta ezt a filmet, lehet rajta agyalni látványos és az alakítások is jók!
Zseniális film, a végén rengeteg kérdés nyitva marad, somkat gondolkoztam rajta utólag. Rengeteg benne a rejtett utalás, tipikusan az a film, melyről utólag rengeteg teória készül.
Többször nézős film. Ami nem baj, tekintve, hogy egy az elejétől a végéig élvezhető, lebilincselő film. Olyan, ha a James Bond filmek előnyös részeit összekevernénk egy kis sci-fi-vel majd nyakon öntenénk az egészet Nolan stílusával. Rossz nem lehet ... Több
Nincs okom panaszra. Amit el akart érni a film azt meg is tette, tökéletes kis hangulatot teremtett, ami könnyen emészthető és szerethető is volt egyszerre. Ritka az ilyen film és ezért éri meg ez az egész :)
Az Eredet egy kiváló film, amely kiemelkedik a több idősíkban játszódó filmek világából, példát mutatva a műfaj további tagjai számára. Kissé nehezen érthető, ezért érdemes többször is megnézni.
Nem tagadom, nagy Nolan rajongó vagyok. Hogy miért? Mert képes a mai világban, amik már cdsak a szuperhősökről szólnak, meg a látvány filmekről kevés sztorival és jó alakításokkal.. ő képes készíteni még eredeti filmeket, nem feldolgozást... nem szuperhős film és folytatást... atom durva látvánnyal és történettel.