Tetszett,izgatottan vártam ezt a filmet,főleg a színészek miatt jó választás volt ez a csapat.Ötletes film lett,izgalmas végig volt benne egy feszültség a cselekmény miatt.
Egy szóval jellemezve: zseniális. Hibátlan élmény, minden tekintetben. Tetszik a történet, remek színészek, megfelelő látvány és zene. Azt hiszem, kijelenthető az utóbbi évekre, hogy Leonardo jelenléte garantálja a jó filmet, nem csak jól játszik, de jó filmekben vállal szerepet.
Hát itt már azért kell használni egy kicsit az agyat különben össze zavarodsz :) Leonardo jól alakított! Fantasztikus film
Láttam párszor a filmet, de nem nyerte el annyira a tetszésemet. Hiába a sok kiváló színész nekem hiányzott valami az egészből. Viszont az utolsó jelenet a pörgettyűvel kifejezetten tetszett.
Remek az alapötlet, elgondolkodtató, hatásos és rendkívül látványos film. Megköveteli a figyelmed, egy percre nem veszed le a vászonról a tekinteted, és az igazán jó film ismérve.
Jó film volt, és ha épp ésszel jobban fel tudtam volna fogni még jobban tetszett volna. Maga a történet és az alakítások tetszettek.
Remek film, a témája zseniális. Látványvilág tökéletes. Rendkívül hosszú film de mégsem válik vontatottá. Néha talán túlbonyolítják a dolgokat, de ettől függetlenül csak ajánlani tudom.
Jó film volt. Egy kis ötlettel és ennyi remek okfejtéssel az álmokról, csináltak egy alap Akció-Thrillerből egy remek Sci-fi-t. Hogy is fogalmazzak... Nolan egy zseni.
Fantasztikus film. Nolan mélyen beleásta magát a témába és így egy mély, gondolatokkal teli film lett, melynek mondanivalóját nem nyomja el (vagy helyettesíti) a gyönyörű képi világ. A színészek is zseniálisak! Egyik nagy kedvencem!