Csak ajánlani tudom mindenkinek a filmet! Fordulatos és izgalmas. A látványvilágot nem érheti panasz, a történetvezetése több szálon fut! Gondolkodni is kell a film alatt, nem elég ha csak nézi az ember! A színészeknek jár a taps , remekül hozták a formájukat. 9/10
Ez az egyik személyes kedvencem, de ezzel biztosan nem vagyok egyedül. Ez az egyik legjobb thriller, amit valaha leforgattak, minden egyes perce leköt, a történet elgondolkodtat, a színészek nagyon jók. DiCaprio hozza a formáját, tökéletesen beleéli ... Több
Már az elején leköti az ember figyelmét, a végére kicsit zavaros, de ha másodjára nézi az ember, már tutira összeáll a kép! Remek gondolat, jó rendezés!
Nolan hozta a tőle elvárt szintet, a befejezése elgondolkodtatja az embert. Hans Zimmer csodálatos zenét komponált, Leo mint mindig, most is hatalmasat alakított.
Aki nem szereti az agytornát, az ne nézze. Nagyon izgalmas, mozgalmas cselekmény, nem mindennapi darab.
Jó film, de csak akkor üljön le megnézni az ember, ha tud koncentrálni és nem egy álmos, lapos filmre számít, mert ha egy pillanatig nem figyel az ember el is vesztette a fonalat :) Egy érdekes kis DiCaprio film.
Egy jól sikerült film. DiCaprio nem a kedvencem, de itt és a Wall Street-ben nagyon tetszik az alakítása. Váratlan fordulatokban gazdag film. Aki szereti az álmok világát, annak kihagyhatatlan alkotás!
Izgalmas, eredeti, fordulatos, gondolkodtató. Tökéletes színészek, látványos háttérvilág. Nekem nagyon bejött!
Ezt a filmet nem lehet úgy nézni, hogy főzés közben megy a háttérben :D A többszintű cselekmény miatt nem könnyű követni, érdemes többször is megnézni. A témát tekintve nem ismerek hasonló filmet, nagyon egyedi.
Egy újabb zseniálisan elkészített film Dicaprio főszereplésével. Eszméletlen, maga már a történet is a figyelem 100%-t igénybe veszi, a karakterek tökéletesek, színészi játék perfekt nem lehet rá rosszat mondani.. A vége pedig.. Döntsétek el ti. Csillagos ötös