Eredet

Inception

2015.02.10 nandiwrc

Már az elején leköti az ember figyelmét, a végére kicsit zavaros, de ha másodjára nézi az ember, már tutira összeáll a kép! Remek gondolat, jó rendezés!

2015.02.10 musseln9

A történet nem a sablonos akciófilmeké vagy drámáé. Vannak benne csavarok, így figyelni kell végig, hogy akkor most éppen hol is vannak, milyen mélyen. És szerintem ettől lesz eléggé izgalmas és köti le a figyelmet.

2015.02.10 chacky

Nos, Inception. Nolan. Sci-fi. Engem anno már ezek a dolgok látatlanba előre kilóra megvettek. De persze ez változhatott volna a film megnézése után, mint általában a nagyon felhype-olt dolgoknál. Ennél nem történt meg. Olyan szinten vártam már egy i... Több

2015.01.27 shifty986

Nolan hozta a tőle elvárt szintet, a befejezése elgondolkodtatja az embert. Hans Zimmer csodálatos zenét komponált, Leo mint mindig, most is hatalmasat alakított.

2015.01.26 lmarci

Aki nem szereti az agytornát, az ne nézze. Nagyon izgalmas, mozgalmas cselekmény, nem mindennapi darab.

2015.03.09 Szilárd996

Jó film, de csak akkor üljön le megnézni az ember, ha tud koncentrálni és nem egy álmos, lapos filmre számít, mert ha egy pillanatig nem figyel az ember el is vesztette a fonalat :) Egy érdekes kis DiCaprio film.

2015.02.11 reat

Izgalmas, eredeti, fordulatos, gondolkodtató. Tökéletes színészek, látványos háttérvilág. Nekem nagyon bejött!

2015.02.09 vadiati

Ezt a filmet nem lehet úgy nézni, hogy főzés közben megy a háttérben :D A többszintű cselekmény miatt nem könnyű követni, érdemes többször is megnézni. A témát tekintve nem ismerek hasonló filmet, nagyon egyedi.

2015.02.09 seszter2200

Egy újabb zseniálisan elkészített film Dicaprio főszereplésével. Eszméletlen, maga már a történet is a figyelem 100%-t igénybe veszi, a karakterek tökéletesek, színészi játék perfekt nem lehet rá rosszat mondani.. A vége pedig.. Döntsétek el ti. Csillagos ötös

2015.02.08 mesterjani

Ezért szeretem Nolan filmjeit, tele vannak eredeti ötletekkel és karakterekkel. Az Eredet is remek film lett, látványos, elgondolkodtató, és az alakítások is egészen kiválóak.

2015.02.04 kissanyi

Amikor legelőször megnéztem a film bemutatóját tűkön ülve vártam, hogy megnézhessem! :-) Jó film, nagyon jó!!! Vajon mit szólnál hozzá, ha valaki bele tudna nyúlni a fejedbe és szabadon variálhatná a gondolkozásmódodat? Elég ijesztő, ugye! Azonban az... Több

2015.01.29 manoarc

Nagyon jó az alapötlet, elgondolkodtató, hatásos film! 5/5

2015.01.27 S.Nikolett

Nézhető volt,de annyira nem jött át, kicsit jobbra vártam, kicsit túl sok volt a csavar és a rejtélyesség benne...

2015.01.26 lenakovacs

Félelmetesen jó! Mióta megnéztem, csak nagyon óvatosan merek álmodni éjjel. :D