Ez az álom az álomban ötlet, nagyon bejött. Magával ragadja az embert és nem tudja levenni a tekintetét a filmről, mert egy percről sem akar lemaradni
DiCaprio egyik legjobb alakítását láthatjuk a filmben, egyszerűen zseniális az egész és komolyan elgondolkodtatott a végére. Mi van ha? kérdéseket vetett fel bennem. Mindemellett magával ragadó és nem eresztő történet.
Egy igazán eredeti ötlet, nagyszerű kivitelezéssel és jó színészekkel. Nolan kicsit más filmekkel kezdte, de tud igazán igényes blockbustereket is készíteni, és ezt most már sokszor bebizonyította.
Mátrix óta a hasonló témájú filmek között a legjobb. Persze nem hasonlítható össze a két film, de mégis csak hasonló kategória valamilyen szinten. Többször nézős film, mindent elsőre nem feltétlen lehet megérteni, de épp ezért is jó. Gondolkodtató.
Számomra lapos és érdektelen. Nem nagyon kötött le, nem tudtam követni. Szeretem DiCaprio filmjeit, de ettől nem azt kaptam, amit vártam.
Aki nem szereti az agytornát, az ne nézze. Nagyon izgalmas, mozgalmas cselekmény, nem mindennapi darab. DiCaprio zseniális, mint mindig.
Egy jól sikerült film. DiCaprio nem a kedvencem, de itt és a Wall Street-ben nagyon tetszik az alakítása. Váratlan fordulatokban gazdag film. Aki szereti az álmok világát, annak kihagyhatatlan alkotás!
Mit lehet mondani erről a filmről? Mindfuck! Látni kell, mert egy életen át maximum 10-15 filmet készítenek. Eredeti forgatókönyv, elképzelés egy zseni agyából, tökéletes színészek megvalósításával!
Tetszett a film, elgondolkodtató, megköveteli a figyelmet, ennyiben hasonlít Nolan korábbi munkáira. Imádom az ilyen jellegű sztorikat. Leonardo DiCaprio természetesen hozta az Ő csodás formáját ismét.