Eredet

Inception

2015.02.09 asterisk

Nagyon izgalmas film és egyben látványos is, csavaros történettel és persze DiCaprio itt is remek, mint mindig.

2016.04.19 novak7matyas

Nagyon jó film, de szerintem indokolatlanul áll minden listán ilyen előkelő helyen. Christopher Nolan-hoz képest csalódás mert a Mementó vagy a tökéletes Trükk százszor jobb volt.

2015.03.29 kissnora39

Leonardo Dicaprio hatalmas színész, és ebben a filmben is megmutatja magát.. De itt nem is a színészekre kell figyelni, hanem a filmre. Hihetetlen, de mégis elképesztő!

2015.02.07 Kisnegro

Szeretitek DiCapriot? Szeretitek az összekuszát sztorit, amiből a csak a végén derül ki minden? Akkor hajráá, megéri megnézni. Jók az alakítások, ahogy a jelenetek is, maga a gondolat is, ugyanis ez egy eredeti film.

2016.02.12 vermusz

A legjobb film amit valaha láttam. Borzasztó érdekes. Ezt a filmet mindenkinek látnia kell!

2015.07.15 Ewee

Nagyon jó filmnek tartom, elgondolkoztató és ha az ember belekezd nem szívesen hagyja abba egy pillanatra sem. A történek kimagasló az alakítások is jók.

2019.05.08 nopepatryk

Egy nagyszerű, kicsit hosszú, de semmiképpen sem unalmas film jó szerepléssel. Már régóta terveztem, hogy megnézem, és egy percét sem bántam meg.

2019.09.19 danaso

Az Eredet az egyik kedvenc filmem: Nolan ismét nagyot dobott, mikor összehozta ezt a szereplőgárdát, hogy csak Leonardo di Capriót, Tom Hardyt és Ellen Page-et említsem. Zseniális történet, zseniális forgatókönyv és elképesztően hatásos helyszínek, ... Több

2016.10.17 27kada

Remek volt. A zene,az ötlet 5. Végezetül,ahogy ezt az egészet kidolgozták,az meg végtelen utáni értékelésű :)

2016.08.08 johnnycage

Gyerekek az IMBD ponszám nem hazudik ! Korszakalkotó-sajnos a káprió-oscar elmaradt de a film zseniális !!!

2015.03.05 mona80

nekem egy vontatot film nem igazán nyerte el a tetszésemet

2016.04.27 Juhász Dominik

Igazán élvezhető film, unatkozni nem hagy az aztán biztos szerintem a színészek is jól voltak válogatva érdemes megnézni.

2015.08.31 nickiasaur

Bonyolult, gondolkodtató, elképesztő film. Eredeti történet, nagyszerű látványelemek. Nagyon ötletes és a szinészek pont el voltak talalva benne. Nagyon izgalmas, akciófús film

2018.10.07 Dorina450

Ez a film egyszerűen zseniális. Nagyon izgalmas a történet, a színészek pedig hatalmasat alakítottak. Amikor vége lett a filmnek még legalább egy fél óráig ültem a TV előtt, annyira elgondolkodtató volt. Fantasztikus!