Nagyon izgalmas film és egyben látványos is, csavaros történettel és persze DiCaprio itt is remek, mint mindig.
Nagyon jó film, de szerintem indokolatlanul áll minden listán ilyen előkelő helyen. Christopher Nolan-hoz képest csalódás mert a Mementó vagy a tökéletes Trükk százszor jobb volt.
Leonardo Dicaprio hatalmas színész, és ebben a filmben is megmutatja magát.. De itt nem is a színészekre kell figyelni, hanem a filmre. Hihetetlen, de mégis elképesztő!
Szeretitek DiCapriot? Szeretitek az összekuszát sztorit, amiből a csak a végén derül ki minden? Akkor hajráá, megéri megnézni. Jók az alakítások, ahogy a jelenetek is, maga a gondolat is, ugyanis ez egy eredeti film.
Nagyon jó filmnek tartom, elgondolkoztató és ha az ember belekezd nem szívesen hagyja abba egy pillanatra sem. A történek kimagasló az alakítások is jók.
Az Eredet az egyik kedvenc filmem: Nolan ismét nagyot dobott, mikor összehozta ezt a szereplőgárdát, hogy csak Leonardo di Capriót, Tom Hardyt és Ellen Page-et említsem. Zseniális történet, zseniális forgatókönyv és elképesztően hatásos helyszínek, ... Több
Remek volt. A zene,az ötlet 5. Végezetül,ahogy ezt az egészet kidolgozták,az meg végtelen utáni értékelésű :)
Gyerekek az IMBD ponszám nem hazudik ! Korszakalkotó-sajnos a káprió-oscar elmaradt de a film zseniális !!!
Igazán élvezhető film, unatkozni nem hagy az aztán biztos szerintem a színészek is jól voltak válogatva érdemes megnézni.
Bonyolult, gondolkodtató, elképesztő film. Eredeti történet, nagyszerű látványelemek. Nagyon ötletes és a szinészek pont el voltak talalva benne. Nagyon izgalmas, akciófús film