Nagyon jó film, de szerintem indokolatlanul áll minden listán ilyen előkelő helyen. Christopher Nolan-hoz képest csalódás mert a Mementó vagy a tökéletes Trükk százszor jobb volt.
Leonardo Dicaprio hatalmas színész, és ebben a filmben is megmutatja magát.. De itt nem is a színészekre kell figyelni, hanem a filmre. Hihetetlen, de mégis elképesztő!
Szeretitek DiCapriot? Szeretitek az összekuszát sztorit, amiből a csak a végén derül ki minden? Akkor hajráá, megéri megnézni. Jók az alakítások, ahogy a jelenetek is, maga a gondolat is, ugyanis ez egy eredeti film.
Nagyon jó filmnek tartom, elgondolkoztató és ha az ember belekezd nem szívesen hagyja abba egy pillanatra sem. A történek kimagasló az alakítások is jók.
Az Eredet az egyik kedvenc filmem: Nolan ismét nagyot dobott, mikor összehozta ezt a szereplőgárdát, hogy csak Leonardo di Capriót, Tom Hardyt és Ellen Page-et említsem. Zseniális történet, zseniális forgatókönyv és elképesztően hatásos helyszínek, ... Több
Remek volt. A zene,az ötlet 5. Végezetül,ahogy ezt az egészet kidolgozták,az meg végtelen utáni értékelésű :)
Gyerekek az IMBD ponszám nem hazudik ! Korszakalkotó-sajnos a káprió-oscar elmaradt de a film zseniális !!!
Igazán élvezhető film, unatkozni nem hagy az aztán biztos szerintem a színészek is jól voltak válogatva érdemes megnézni.
Bonyolult, gondolkodtató, elképesztő film. Eredeti történet, nagyszerű látványelemek. Nagyon ötletes és a szinészek pont el voltak talalva benne. Nagyon izgalmas, akciófús film
Ez a film egyszerűen zseniális. Nagyon izgalmas a történet, a színészek pedig hatalmasat alakítottak. Amikor vége lett a filmnek még legalább egy fél óráig ültem a TV előtt, annyira elgondolkodtató volt. Fantasztikus!