Eredet

Inception

2018.04.30 WhisKimi

REMEKMŰ! Csupa nagybetűvel! Nem is tudok mást mondani, csak azt, hogy kötelező darab!

2016.08.11 Gregor Kristóf

Zseniális film christopher nolan ismét meg mutatta hogy mit tud,Leo még mindig egy zseniális színész. A film egy kicsit bonyolult ezért ajánlott a többszöri nézés és szerintem ebben rejlik a film zsenialitása

2017.08.19 VikiMucsi

Nolan csinalja a legjobb filmeket! Nemhiaba kap annyi csillagot :) imadtam!

2015.04.23 tom1462

Sokan írták és mondták hogy milyen jó film lett. Én megnéztem de nem nagyon találtam azt a bravúrt amit ez a szereplő gárda tudott volna nyújtani. Effektek rendben voltak de többet nem tudok a javára írni.

2017.03.04 melianyu

Valóban elgondolkodtató film de való igaz,hogy minden pillanatban ébernek kell lenned ha érteni akarod az alkotást.

2016.03.24 epercrystal

Az tetszett a legjobban, hogy többrétegű álomvilágban lehettek és nem mindig lehetett tudni, hogy a világ ahol vannak az a valóság -e vagy csak egy álom világ ahol halállal lehet kikerülni..

2016.02.09 Zolikababa11

nem valami eszes otlet a film de nagyon magaval ragadó történet

2018.03.03 arszintye99

Igazi gondolkodtató film, minden percében figyelni kell. Mindazonáltal bárki számára megérthető és ha megérti az ember az alapsztorit elkezdi élvezni, amire a remek színészi alakítások még rá is tesznek..Egy nem mindennapi film a végeredmény. Még több ilyet...!!

2015.12.28 akos.kali

Kicsit nekem a Mátrixot juttatta eszembe ez a film, amikor néztem, de nem összekeverendő a kettő, óriási különbségek vannak. Szerintem nagyon jó lett, nekem anno a MÁtrix is tetszett, ez is nagyon jó lett.

2015.02.19 hysteriam

Egészen picit több Hollywood van benne számomra, mint kellene... Persze ennek ellenére jó film és kétségtelenül elgondolkodtató, sok okos megoldással, de azért látszik, hogy a látványra is nagy hangsúlyt fektettek, ami számomra kicsit szomorú. Nem azt várom egy filmtől, hogy ezzel nyűgözzön le...

2015.01.28 BonniB

Di Caprio egyik messze legjobb alakítását hozza a filmben. Nagyon jó!

2020.01.21 TeeRPaaK

Megjelenése óta vagy 5x láttam nagyon adta.

2015.01.26 varkincso

DiCaprio nagyon tuti :-)

2019.11.13 Giaggo92

kérdés

Ez az ötlet hogy a tudat felébred az álomban és hogy utánna ugy is emlékezzünk rá, mintha valódi lenne, vajon lehetséges a való életben is?