Zseniális film christopher nolan ismét meg mutatta hogy mit tud,Leo még mindig egy zseniális színész. A film egy kicsit bonyolult ezért ajánlott a többszöri nézés és szerintem ebben rejlik a film zsenialitása
Sokan írták és mondták hogy milyen jó film lett. Én megnéztem de nem nagyon találtam azt a bravúrt amit ez a szereplő gárda tudott volna nyújtani. Effektek rendben voltak de többet nem tudok a javára írni.
Valóban elgondolkodtató film de való igaz,hogy minden pillanatban ébernek kell lenned ha érteni akarod az alkotást.
Az tetszett a legjobban, hogy többrétegű álomvilágban lehettek és nem mindig lehetett tudni, hogy a világ ahol vannak az a valóság -e vagy csak egy álom világ ahol halállal lehet kikerülni..
Igazi gondolkodtató film, minden percében figyelni kell. Mindazonáltal bárki számára megérthető és ha megérti az ember az alapsztorit elkezdi élvezni, amire a remek színészi alakítások még rá is tesznek..Egy nem mindennapi film a végeredmény. Még több ilyet...!!
Kicsit nekem a Mátrixot juttatta eszembe ez a film, amikor néztem, de nem összekeverendő a kettő, óriási különbségek vannak. Szerintem nagyon jó lett, nekem anno a MÁtrix is tetszett, ez is nagyon jó lett.