Ex Machina

Ex Machina

2015.05.22 Melibaba

Összességében egz elvont filmről beszélünk. A film az embert valamilyen szinten megfogja. Nem mondható akciódúsnak. Monoton film, de valamiért efajta szorongást vált ki a két karakter között. Kiváncsian várja az ember h naah mi lesz a következő napon... Több

2015.08.18 Imádom Nagy Antalt

Rejtélyes, feszült és okos film. Számos apró meglepetést tartalmaz, nem akar mind-fuck módon lenyűgözni, de nincs is rá szükség. Egyedül nézzétek, éjszaka, úgy a legjobb.

2017.01.08 des.tiny59

Nagyon nem tetszett a film, sokkal többre volt hivatott amit szerintem kihagytak és így ezáltal nem ért el olyan maradandó élményt amilyet kellett volna. Sajnos nem tudok rá jó pontozást adni. Egyszer bőven elég volt megtekinteni.

2015.08.07 Peeves112

Na, ez borzasztó. Engem teljesen kiakasztott ez a film, logikátlannak éreztem és a sztori is inkább szétesőben volt. Mintsem hogy összerakták volna egy egésszé… nagyon nem tetszett.

2015.05.20 Sissy

Meglepően jóra sikeredett ez a film. Bevallom őszintén, amikor megtudtam, hogy miről szól, nem volt sok kedvem megnézni. Viszont elképesztően jól van megcsinálva. Elgondolkodtató, élvezetes film, aminek nézése közben az az érzése támad az embernek, hogy a világ egyszer tényleg erre a sorsra jut.

2016.04.26 szabi17

Már korábban is a listámon volt ez a film de csak nemrég sikerült megnéznem pedig már az előzetese is jó benyomást keltett bennem. Nagyon jól felvezetett intelligens története van és látványilag is egyedi. A színészek szintén remekelnek különösen Vik... Több

2016.04.23 johnny87

Sajnos a filmnek nagyobb volt a hype- ja mint amekkora volt valójába.Tény, hogy egyedi.És a látványt nagyon szépen és részlet gazdagon használták, de akkor is valahogy vontatott és néha követhetetlen a film. A szinészek lazák voltak mint amilyenek a karaktert játszó személyek. De azért megéri egyszer legalább mindenkinek.

2016.03.24 Kiccsi7

Kicsit vontatott volt, de Alicia Vikander szuper benne. A végére begyorsult a dolog, de szerintem kevesebb játékidővel is ment volna.

2016.04.21 DrPepper11111

Nagyon intelligens film, jó szereplőkkel, forgatókönyvvel és vizuális effektekkel. Viszont nem ajánlom mindenkinek, szerintem sok ember nem tud vele mit kezdeni.

2021.09.21 szabmarc

Kár érte. Igazán jó a sztori, de számomra nagyon lassú a cselekmény, ezáltal vontatottá vált, néhol az unalmas határát súrolta. Nathan és Ava karakterét szuperül hoznák egyébként a színészek, viszont a Calebet játszó srác abszolút nem illett a filmhez. Aki látta A nő című filmet, annak szerintem ez kevés lesz.

2016.06.12 klaudia4469

Elég vontatottan indult, de a végére belejőttek, és egy tök jó film kerekedett ki belőle. Az elejét tényleg kár hoy úgy elrontottak, mert második nekifutásra néztem meg, mert elsőre félbehagytam. De mint mondta, megérte kivárni, érdekes film, jó történettel

2017.07.14 Kadinta

Néhol kicsit lassú, vontatott, de szép lassan felgyorsul a történet, és egy élvezhető film lesz belőle.

2015.05.24 Lacroix

Érdekes megközelítése ez a film az ember és gép kapcsolatának. Nem éppen volt számomra kiszámítható sok filmmel ellentétben

2016.08.03 hunfolker

Jó lett a film, de többet is ki lehetett volna hozni belőle. Most már elég sok alkotás van a témában, így igazán egyedi dolgokkal kell előrukkolni...