Fear No Evil

Egy középiskolás diák testében reinkarnálódik maga Lucifer és két, emberi alakot öltött arkangyal feladata lesz, hogy megállítsák.

(dulkap)

Premier: 1981

2024.07.07 Interfectorem Sabnock

Kifejezetten erős!

Egy római katolikus pap, Damon atya (John Holland) brutálisan meggyilkol egy férfit egy New York állambéli, ott megtalálható kis szigeten, a kastélyszerű birtokán... A férfi, akit megöl, magáról azt állítja, hogy ő maga Lucifer, és megígéri, hogy vis... Teljes kritika

2017.12.27 Deku

Csodás film lett, nem számítottam rá, hogy ennyire stabil lesz de ez bizony rászolgált. Igazán jó film lett ez. Itt nem tudnék negatívot említeni mert az egész film úgy volt rendben ahogy kitalálták.

A New York Times riportere, Tom Buckley Romero koppintásnak nevezte a filmet.Szerző: Interfectorem Sabnock

A Tampa Bay Times kritikusa, Robert Alan Ross a film fényképezését dicsérte.Szerző: Interfectorem Sabnock

A film a mozikban összesen 3 millió dollár hasznot hozott.Szerző: Interfectorem Sabnock

A Variety kritikai szaklap „kísértetiesnek és szürreálisnak” és „erős atmoszférájúnak” nevezte a filmet.Szerző: Interfectorem Sabnock

A filmet 1980. november 24-én mutatták be Long Beach-en.Szerző: Interfectorem Sabnock