Az eddigi legjobb animációs film. Szívszorító, vicces, érdekes, tanulságos, nagyon szép kis mese! :) :)
Szerintem ez egy jó kis mesefilm, az eleje nagyon tanulságos, és élethű. A történet kedves és szórakoztató. Egyszer-kétszer meg lehet nézni ezt a filmet.
Ki ne tudna azonosulni bármelyik főszereplővel? Mindannyian érezhettük már azt, hogy fogjuk a legfontosabb dolgainkat, és megpattanunk, ahogy lehettünk már nagyon egyedül vagy érezhettük azt, hogy mi vagyunk a legszerencsétlenebbek. A Fel! pedig azt ... Több
Az egyik legjobb és legmegrendítőbb mese amit valaha láttam. Kicsiknek, nagyoknak egyaránt. Szívet melengető történet jellemzi és ehhez az animáció is színvonalas. Kötelező!
Én sajnáltam nagyon, hogy meghalt a felesége már a legelején.. Kicsit furcsa volt, hogy nem volt benne a történetben. Néhol kicsit túl van játszva, de a vége egy jó mese befejezéséhez méltó!) A kaland odaát van!
Mit kell tenni, ha már azt érezzük, hogy mindekit elveszítettünk, de a legfontosabbat az életünkben biztos, és még idősek is vagyunk? Hát itt a megoldás, haladni kell előre, élni a mának, és sok dolgot kipróbálni, ahogy a film is mutatja. Ajánlani tudom mindenkinek.
Sok helyről hallottam, hogy milyen jó de nekem kicsit csalódást okozott. Nem mondom, hogy nem volt jó de az elvárásaimat alulmúlta. Egyszer mindenképp nézhető.
Ennek a filmnek olyan szomorú az eleje és olyan kedves a története, hogy a legmarconább felnőtt szívét is meglágyítja, és külön ügyel arra, hogy ne csak a gyerek, hanem a szülő is élvezze. A Fel!-t pedig lehet, mert végig szemet gyönyörködtető, közbe... Több