88% 2079 szavazat

Fel!

Up

2017.05.22 NLHF

Annyira nem fogott meg maga a mese. Viszont az első 5-10 perce, ami Carl és Ellie közös életét mutatja be, az nagyon megható, ha másért nem azért a néhány percért érdemes megnézni a mesét.

2015.11.30 laura2694

megható és aranyos történet ez az élet megpróbáltatásairól, és arról, hogy a szeretet képes átsegíteni a legnagyobb tragédiákon. A karakterek és a történet is nagyon tetszetős. Vigyázat! zsebkendőket előkésízteni

2016.11.13 kucsera

Nagyon tanulságos kis mese.Érdemes megnézni.kicsit pityergős a vége

2017.10.13 Bogii

Nagyon aranyos mese, mindenkinek csak ajánlani tudom :)

2015.05.19 klaudia4469

Ez az egyik legjobb animációs film amit életemben láttam. Rengeteg érzelmet kiváltott belőlem. Nagyon megható, de közben nagyon játékos és vicces film. NEm ajánlanám azoknak, akik vidámságra vágynak, mert a mesére bélyegét nyomja a gyász, ami hangulatölő tud lenni. Ennek ellenére csodálatos animáció filmnek tartom

2015.09.28 marcibodri

Igazi FELemelő történet, egy öreg zsémbes ember és a kicsi kölyök egymásra talál :) ezért jó Pixar filmeket nézni, mindig felfedezi magában az ember a benne rejlő gyereket. 10/10

2019.01.02 MissFortune

Még a moziban láttam anno, azóta ha megy a tvben, tuti megnézem:) Szerintem ez mindent elárul.

2022.09.03 ekkam

Annyira jó kis mese! Gyereknek és felnőttnek egyaránt. Kis szomorúsággal indul, aztán jön a nevetés és izgalom. Szívhez szóló történet, nagyon szerethető karakterek, sokszor nézhető.

2015.05.18 gaboca1981

Remek mese, mély érzések vannak benne. Szinte tökéletes alkotás lenne, ami a dráma és a humor között egyensúlyozik, de néhol túl komolytalan. Ezt persze butaság negatívumként felhozni egy gyerek mesének, de épp ez a gond.. A készítők nem nagyon tudtá... Több

2016.03.26 Yoniki

Mindenképpen elmondható, hogy az eleje nagyon szomorúan indul. És valahol meg is tartja végig ezt a szintet a film, mégha happy end is lesz a vége. Onnantól kezdve, hogy Carl és Russel a szigetre érnek, mondhatom azt is, hogy kiábrándító a mese. Ha jól értelmeztem a lényegét, akkor meg pláne.

2016.03.03 Elizabeth

Nagyon tetszik!! Volt mikor megkönnyeztem a bácsit!! Tanulságos mese. Ajánlom a gyerekes anyukáknak.

2015.01.28 Timcsa

Nagyon jó kis mese!Vicces és érzelmes mese!Szeretjük!

2015.10.03 Xarxas

Az így neveld a sárkányodat után ez viszi nálam a pálmát. A Dreamworks szerintem bőven leveri Disneyt :D

2015.01.26 M. Natalia

Szívbemarkoló családi film, rengeteg mondanivalóval és érzelemmel!