Én egyszerűen nem bírtam végignézni, annyira untatott. Alapvetően nagyon aranyos a szerelmi szál benne, de a többitől, meg attól a kissráctól nézhetetlen számomra.
Kicsiknek és nagyoknak, vasárnap délutánra nagyon jó családi program! Gyönyörű és szívhez szóló történet, az érzékenyebb lelkűek zsebkendőt is készíthetnek.
Imádom a Pixar filmeket, de ez az összes közül kiemelkedően a legjobb! Ez az a film, ahol hol sírsz, hol nevetsz, és ezt nagyon kevés film tudja elérni. Ha valaki sohasem néz rajzfilmet, ezt akkor se hagyja ki.
Nagyon kedves, szeretetreméltó alkotás a Pixartól :) Igazán szívmelengető kis történet, ha a 3D-s korszakot nézem, meg merném kockáztatni, hogy a legjobb animációs film. :)
Megható, ugyanakkor vicces kis darab ez. Nagyon jó az animációja, szépen meg vannak tervezve a figurák is. Korhatár nélkül mindenkinek ajánlott mese ez. Nem unalmas, aranyos. Szeretem.
Először a PlayStation játékban találkoztam vele , utánna megtudtam hogy készült bele animációs mese és megnéztem! Nem bántam meg , izgalmas és fordulatos mese, és kiválóan szórakoztam. Az animáció is korrektül lett megalkotva. 5/5
Egyik kedvenc rajzfilmem, ami kellőképpen megható , a történetnek van célja amiből a néző tanulhat is. Nem elhanyagolható szempont, hogy vicces. Családdal közösen nézve érdemes megnézni, mert akik megnézik , remek élményben lesz részük. 4/5
Aranyos mese, minden lében kanál kisfiú, mogorva bácsi és az elmaradhatatlan kisállat. Természetesen a happy end sem maradhat el :)
Egy nagyon megható, szívmelengető film a szerelemről, a barátságról, az elvesztésről. Egyszerre mosolyogsz és sírsz rajta. Humoros jelenetekkel körítve. Természetesen a beszélő kutya és a happy end sem hiányozhat a filmből. Az animációi is gyönyörű és a karakterek is különbözőek. Nagyszerű film! :)