Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
78

Felforgatókönyv (2006)

Stranger Than Fiction
Filmadatlap
 
26
Szereplők
18
Vélemények
24
Képek
1
Videók

Vélemények: Felforgatókönyv (2006)

 
Deku   2017. 08. 30.

legújabb vélemény

Ennek a filmnek jó volt az alapja de sajnos rossz volt a megvalósítás. Az első perctől kezdve majd meghaltam az unalomtól. Ez nagyon nem volt pozitív. Nem azt kaptam amit vártam tőle. Na persze ízlések és pofonok.

 
hsanya182   2015. 07. 21.

Nagyon jól szemlélteti a film, vannak emberek, akik úgy élnek mint egy robot, és nem is élnek igazán. Mindekiben ott van a szabad választása, hogy miként éli életét, mi az amitől tejessé tud válni, nagyon fontos a pillanat az ITT és a MOST hatalma. Van beleszólásod életébe, amit el tudsz képzelni meg is tudod valósítani... :)


 
gazsika1978   2016. 04. 25.

Hát vígjátéknak semmikép nem mondanám, bár tartalmazott némi humoros vonalat is,nem az volt itt a lényeg, hanem a belecsempészett drámai vonal. Will Ferrell, Emma Thompson nagyot alakít, de Hoffman és Gyllenhaal teljesítménye is nagyszerű.

 
Evcsi95   2015. 06. 01.

Számomra ez egy nagyon, de nagyon fura film volt. Mai napig nem tudom eldönteni, hogyan is vélekedjek róla. Egyszeri megnézésre alkalmas.

 
Kardos   2016. 08. 07.

Mondanivalóval bőven rendelkezik a film a mai felgyorsult világról az biztos, de engem valahogy mégsem győzött meg igazán. A végkifejlet a tényleges mondanivaló valahogy a film végére elsikkad így pont a lényeg veszik oda. Will Ferrel nagyon jó a filmben.

 
a.edit63   2015. 05. 20.

Egy kellemesen üdítő film a sok nézhetetlen szenny között, szükség van ilyen filmekre. A történet szellemes, a szereplők kiválóak - még Will Ferrell is, pedig miatta halogattam a megnézését :) - és egy kiváló forgatókönyv.

 
anita9215   2016. 05. 08.

Will Ferrell neve hallatán gondoltam belelesek mert azért ő elég mókás tud lenni. Hát nem az. Eleve a cím se fogta meg a kíváncsiságomat. Sokkal jobb filmeket is láttam már ez pedig nem közelítette meg az elégséges szintet sem. Igazán nem tetszett és szerintem gyenge eresztés.

 
valery   2017. 01. 23.

Jó kikapcsolódásvolt a film számomra, szerettem benne a színészeket. Az egész film úgy jó ahogy van. A jelenetek egyediek, nincsenek klisék és sokszor elhangzott poénok. A színészek szuperek.

 
Igob1   2016. 07. 24.

Eredeti és ötletes a film belső szemlélete, alaptörténete. Érdekes lenne, ha ez tényleg megtörténhetne. Eljátszik az ember a gondolattal mindezek után. Fontos pillanatok vannak a filmben, amiket meg kell őrizni. Tudni kell élni és ebben a filmben életigenlő minden karaktere. Klasszikus mondanivaló.

 
Buborék   2015. 06. 29.

Nagyon nagyon tetszett, jó film. Szerintem minden kiváló, jó a történet, kiváló a rendezés! A humora jó, az érzelmek átjöttek. A színészek nagyon jól hozzák a karakterüket. Csak ajánlani tudom!

 
Filmzabáló   2015. 08. 20.

Zach Helm, forgatókönyvíró zsenialitásának és Marc Forster, rendező hozzáértésének köszönhetjük ezt az időtálló darabot. Kiemelkedő a humora, eredetisége és a forgatókönyve.

 
pindurcat   2015. 06. 15.

Finom humorú, maximálisan hozta az elvártat. Igényes a kidolgozása, többedjére is jól szórakoztam rajta. Abszurd ugyan, de ennek ellenére nagyon élvezhető a történet.

 
inemeth   2015. 03. 13.

Jól kidolgozott forgatókönyv, egyedi karakterekkel. Vicces és megható, leköt a történet.

 
Imádom Nagy Antalt   2015. 08. 16.

Eredeti, elrugaszkodott alapmű. Frissességével és Will Farrell kitűnő játékával veszi le a nézőt a lábáról. Emma Thompson is szuper volt.

 
Unique   2015. 03. 22.

Egyszerre vicces és érzelmekkel teli. Remek történet és Will Farrell is nagyon jó erre a szerepre. Meglepett ez a film amikor megnéztem, nem vártam ennyit tőle, bőven túlteljesítette az elvárásaim.

 
jazzy   2015. 10. 09.

Ez a film azért szuper, mert maga az alapötlete is az - hiszen itt kellene mindennek kezdődnie! És szerintem ez Emma Thompson egyik legerősebb alakítása, látszik, hogy ez milyen erősen egyénített karakter: minden mozdulata, szóhasználata, testtartása elüt Emmáétól.

 
JamesBont   2014. 11. 07.

Valljuk be, hogy olykor mind narráljuk magunkat... Mindenki folyamatosan véleményezi a történéseket, ez a megértés egyik legfontosabb módja - de az érzés, hogy valaki ilyen rálátással legyen a legprivátabb részleteinkre is, sőt még hatalma is legyen felettünk... Nem csoda, hogy amikor a hang megszólal először, még fogalma sincs a főhősnek, mi is az eredete...

 
Bulki   2014. 10. 08.

Olyan jó vegyítése az irodalomnak, a filozófiának és a filmnek... Tényleg, mikor először láttam, nem is akartam elhinni, hogy ilyen szépen felépítették a síkokat, a forgatókönyvíró nagyon kitett magáért! És valami csoda folytán most még Will Ferrelltől se lettem rosszul!

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.