Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
74

Halálos iramban 8 (2017)

The Fate of the Furious
Filmadatlap
 
30
Szereplők
22
Vélemények
224
Képek
14
Videók

Filmkritika: Halálos iramban 8 (2017)

A hazai sajtóban megjelent kritikák, egy helyen! Amennyiben szeretné, hogy írása megjelenjen a kritikák között, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot.
 
Összegezve megkapjuk, amit vártunk, de szinte semmivel sem többet, csak nagyobbat. A sorozat rajongói elégedettek lehetnek az aktuális résszel is, a többiek meg úgysem nézik meg. A látvány még mindig csodálatos és kreatívan robbanós, a karakterek még mindig egydimenziósan szórakoztatóak, a történet talán egy hangyányival kevésbé infantilis, mint eddig. A szokásos rutinmunka.

Igazi guilty pleasure, szerintem 7/10 több»
 
Működő pillanataiban még mindig remek agyzsibbasztó szórakozást nyújt a sorozat legújabb része, de a nitró kezd kifogyni a szériából, a bika motor felett remeg a kasztni, és széteséssel fenyeget. 60/100 több»
 
A Halálos iramban 8 hiába támad high-tech fegyverekkel, szuperautókkal és világméretű összeesküvésekkel, a felszín alatt most sokkal inkább a tuningzsigulis telepi suttyók filmje, mint amikor tényleges róluk is szólt.

4,5/10 több»
 
Összegezve, Torettóék egy fokkal halványabban, mint az előző alkalommal, de szállították a tőlük megszokott és elvárt színvonalat, ha nem gondolkodjuk túl a dolgot, hanem hátradőlünk, és hagyjuk, hogy keresztülgázoljon rajtunk ez a dögös kis mozi (ami egynek elmegy, aztán úgy felejtjük el, mint a parancsolat), akkor nem fogjuk megbánni, hogy megvettük a jegyet a legújabb felvonásra, szóval, indulás felpakolni a családot, taposs a gázra, irány a mozi!

7/10 több»
 
A Halálos iram 8 pont olyan direkt pocsék és pont olyan direkt hülyülős szórakoztató film, mint volt kb mindig. 6,5/10 több»
 
Emlékszem mikor 2001-ben, VHS kazettán láttuk a Halálos Iramban első részét. Jézus, de imádtuk. Kocsik, csajok, akció: egy igazi tiniálom volt. Vin Dieselnek még volt egy-két arcizma ami próbált színészkedni és a film tényleg hellyel-közzel, de egy „halálos iram”-ról szólt. A következő részeknek is volt tábora.(4/5)
 
Minden összevetve a Halálos iramban 8.-ról nem lehet igazán negatívumokban beszélni. A mainstream akciófilmek kiemelkedő alkotása, amely helyenként színvonalában is túllicitálja a franchise eddigi darabjait.

Gabito: 88/100

Chino: 79/100 több»
 
Anno nagy rajongója voltam a sorozatnak, úgy a harmadik résszel bezárólag. Ott kezdett el fogyni a történet és a kreativitás. Arról meg ne is beszéljünk, hogy kezd uncsi lenni, hogy Dom non-stop csak a bro-ságról szónokol. Ráférne a filmre néhány új ötlet, mert amúgy az elgondolás jó, látványos is, de 8-adjára ugyanaz már unalmas. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.