Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
74

Halálos iramban 8 (2017)

The Fate of the Furious
Filmadatlap
 
30
Szereplők
22
Vélemények
224
Képek
14
Videók

Vélemények: Halálos iramban 8 (2017)

 
freeman   2019. 11. 18.

legújabb vélemény

király film

 
Deku   2017. 09. 24.

Szerintem ilyen filmek is kellenek a filmiparba. Ez az a fajta ami tetszik sokaknak de nem lesz egy világmegváltó darab. Amolyan tévében megnézem egyszer és addig elszórakoztat fajta.


 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

Nem lógott ki a sorból ez a rész sem, bár a csúcstechnológia megjelenésétől itt is féltem. Még Charlize Theron is jól be tudott szállni a filmbe. Érdemes megnézni.

 
dulkap   2017. 04. 18.

Nem biztos, hogy körmondatokban tudnék most jól fogalmazni (akárcsak a forgatókönyvírók), ezért inkább nézzük a pozitív és a negatív dolgokat: + szerethető és jó humor + Statham és a mindig jól működő statham-karakter + időnként látványos akciójelenetek (ha eltekintünk a fizikai paradoxonoktól) + Theron és Mirren beemelése a stábba – egymondatos közhely puffogtatások – Anonymus csoport megemlítése, akik szerintem a film láttán a térdüket csapkodják a nevetéstől – bár vannak humoros jelentek, még mindig komolyabbnak gondolják a készítők a filmet, mint amilyen – a szokásos logikai bukfencek garmadája – a film fő vonala, hogy Domminic az Isten és mindenki fényesre…. – időnként kilógó CGI-lóláb – feszültség hiánya Összességében nem rossz film (jobb mint az előző), de egyre inkább úgy érzem, hogy ez a film inkább a csajoknak, meg a pubertáló fiúknak készül. Elszórakoztat valamennyire a film, de már nem emelkedik meg tőle a pulzusom és nem úgy mentem ki a moziból, hogy szétfejelem a kukát (via KAP).

 
HETEDIK   2017. 04. 14.

Nekem az előző rész tetszett a legjobban: zseniális rendező, egyedi húzások, cool zenék és pergő akciók. Plusz, Statham behozatala is nagy húzás volt. Dehát, a shownak folytatódnia kell....az akciók most is a helyükön, bár szerintem a 7 közelében nincsenek, no meg F. Gary Gray lopkod rendesen Wantól, gondoljunk csak a megperdülő kamerákra, plusz lenyúlják a Fegyverek istene végét, a Halj meg máskorból a filmvégi jégfutamot, s azt a vontatókábeles részt is láttam már máshol....no de a sztori. Na az szánalmas, s ennek oka egyszerű: nyújtják a franchiset mint a rétes tésztát, s ennek a forgatókönyv issza meg a levét. Mert egyszerűen már nincs mit elsütni. Korábban Letty fordult a család ellen, aztán kigyógyult amnéziájából, szereplők jöttek-mentek, most meg a fővezír fordít hátat a családnak. S bár a filmvégi csavar mindent megmagyaráz, mégis a sztori döbbenetesen gyenge. Shaw és Hops haverok lesznek, Shaw öcsikéje átáll a jó oldalra és a többi....nem akarok mindent lelőni. Az embert kikapcsolja, de már most érződik az egész széria nyakatekert mivolta és kezd átmenni önmaga paródiájába....persze amég ennyit termel hol érdekel ez bárkit. Jószívű négyes.

 
Diesel   2018. 02. 15.

Elfogult vagyok a Halálos iram filmekkel kapcsolatban. Lényegében mondhatom hogy ezeken nőttem fel. Egyszerűen imádom. Ez a legújabb rész is hozta a színvonalat. Van benne gyönyörű szép táj, nagyon menő verdák, fullos csajok és mindez pörgős akcióba bele rakva. Ezek a filmek a családról, a barátságról az összetartásról szólnak. Sok-sok számítógépes jelenet rengeteg hihetetlen dolog van benne de ettől van ilyen varázsa. A vagány jelentek mellé mindig nagyon király zenéket tolnak. Ebben a részben Dom egy visszautasíthatatlan ajánlatot kap lényegében onnantól indulnak be az események. Írhattam volna hogy durvulnak, mert ahogy már megszoktuk a korábbi részekben is, itt is lesz minden autós üldözés, törés zúzás stb. Folyamatosan kapunk új szereplőket is akik teljesen jól felveszik a film ritmusát. És itt meg kell említenem hogy hihetetlenül hiányoltam belőle Hant (Sung Kang) illetve Briant (Paul Walker). A pletykák szerint Han még felbukkanhat az elkövetkező részekben, hát majd meglátjuk. Paul Walkert nagyon hiányoltam nélküle nem az igazi a halálos iram. Összességében nekem tetszett ez a rész is, ismét maradandót alkottak. Remélem hogy még sok-sok rész lesz a jövőben.

 
Norbert93   2019. 05. 02.

Gyakorlatilag semmi köze a Halálos iramban szériához, hiszen az kb. a 4-5.részig tartott. Helytállóbb az a hozzáállás, hogy ez egy CGI akció-parádé, amiben ugyanazok a szereplők játszanak, mint a Halálos iramban filmekben. Képtelen helyzetei, gravitációt meghazudtoló mutatványai és végeláthatatlan giccsei ellenére is összeáll egy élvezhető és szórakoztató akciófilmmé. Hihetetlen, hogy ezt írom de akárhány bőrt is lehúztak már róla, köze sincs az eredeti felálláshoz, de mégis tetszik. Nem értem hogyan tudott megfogni, de sikerült neki.

 
vivikejencikelara   2017. 05. 23.

Rengeteg jó szereplő. Izgalmas akciódús jelenetek. Talán már nem egészen az a mondanivalója ennek a résznek mint pl az első 3 résznek. Talán már túl sok benne az akció. Bár ettől függetlenűl is ajánlom megnézni.

 
MMcFly2015   2017. 04. 20.

Én komolyan nem tudom hova tenni ezt a filmet. Azt hiszem mondhatni, hogy nem szeretem, mert borzasztó egy szériaként belegondolni, miből mi lett 8 rész alatt. Átlátjuk, hogy mennyire bugyuta, tudjuk, hogy mekkora baromság, felteszem a kérdés, miért ilyen sikeres ez a sz*r... aztán belegondolok: Én is kifizettem azt a mozijegyet. :) Próbálják a megannyi híres szereplővel minőségibbé tenni a szériát, de sajnos a történet már annyira elnagyzolt látványpornó (CGI töménytelen mennyiségben), hogy okkal vegyesek az érzelmek. A beszólások Dwayne Johnson és Jason Statham között működnek, de rajtuk kívül szinte az összes poén nálam besült. Az ötödik rész óta kiakadok jeleneteken, hogy ezt már nem lehet fokozni, és mégis rácáfolnak. Fizika törvényeit nem szabad számításba venni a film közben, sőt józan ésszel gondolkodni sem kell. A halálos iramban nem árul zsákba macskát! Szinte minden jelenetből van az előzetesébe vágva, innen is látszik, hogy a történet már le van tojva. Aki CSAK a látványra utazik egy filmben 2017-ben, és neki az elég, akkor ez megfelelő választás! De értelmet régen nem lehet találni az egészben.

 
Syracuse Nézhetetlen  2018. 06. 16.

Nem tudom, meddig tudják még húzni ezt a szériát, ami már az elejétől fogva semmitmondó volt, de ahogy haladunk előre az időben, egyre nézhetetlenebb filmekből áll. Tényleg, még csak azt sem lehet mondani, hogy legalább másfél órára kellemes kikapcsolódást nyújtana...

 
SzFa   2017. 10. 16.

Nekem az összes Halálos Iramban rész közül ez tetszett. Mint nő még így is élveztem. Látványos, kiszámítható történet, a megszokott színészek és színészi játék. Nálam egy jó film.

 
szabomarc   2019. 01. 06.

Nagyon rugaszkodnak már el a realitás talajáról a készítők, de már nem is ez a sorozat lenne enélkül. Szerintem jó lett, úgy mint a többi, ez is egyszernézős, de leköti a figyelmet és élvezi az ember.

 
Evcsi95   2017. 08. 15.

Őszintén megmondom, hogy amikor Dom felkerült a repülőgépre, nekem fogalmam sem volt, hogy az a szőke kicsoda. Utána nézve kiderült, hogy már az előző két filmben is szerepelt. Számomra nagy csalódás volt az ő szerepe. Pláne, hogy érte fordított hátat a családnak. Az akciók és a kocsik a helyükön voltak.

 
jozsagabri   2017. 05. 03.

Sokan leszólták ezt a legújabb részt, pedig semmivel sem volt rosszabb mint a korábbiak. Pörgős, feketehumorban gazdag, látványos akció, nagyszerű színészekkel.

 
evlin16   2018. 02. 16.

Az előző részek nyomába sem érhet és folytatásnak elég rosszra sikeredett. A hetedik volt a tökéletes lezárás. Viszont, ha egy önálló filmként nézzük elvonatkoztatva a többitől (már amennyire lehet) egy remek akció dús néhol humoros filmet kapunk. Ezért is érdemli meg a 4 csillagot.

 
FGyula   2019. 03. 03.

Na ez meg szót sem érdemel

A film irgalmatlan hibahalmaz.

 
biter007   2017. 06. 15.

Hozta azt a szintet mint a többi. Szuper karakterek, humor, akció, látványosság. Végig pörög a 2 óra, már-már annyira, hogy később kapcsolsz hú tényleg ez meg az történt... Nagyon szerettem :) Ajánlom!

 
Ádám   2017. 08. 13.

Sok volt benne a túlzás meg a valótlanság, de ha úgy áll hozzá az ember, hogy ez csak egy film és csak élvezni kell akkor nagyon jó. Szerintem izgalmas volt. Jó kis film.

 
gennaddifix   2017. 04. 19.

Nem ez lett a legjobb Halálos iramban film, de még így is kimondottan szórakoztató lett. A látvány brutális, az akciók leszakítják az arcod, és egy ilyen mozitól nem is kell többet várni. Ha bírtad az előző részeket, ez sem fog csalódást okozni, ezt garantálom.

 
Kolci_23   2017. 04. 13.

Már az előző rész is feszegette a határokat, de mostanra már az egész franchise önmaga paródiája lett. Inkoherens, a látványos felszín alatt teljesen üres és lélektelen, így csak az akciók maradnak belőle, de legalább azokra nem lehet panasz. Nem igazán tudom jó szívvel ajánlani, de az biztos, hogy itthon is nagyot fog kaszálni, úgyhogy ki vagyok én ahhoz, hogy azt mondjam, ezt a részt nyugodtan hagyd ki?!

 
danny   2017. 04. 17.

Közepeske lett, még a maga műfajában is. A történetszál engem nem igazán győzött meg, és Charlize Theron sem tudott ehhez sokat hozzátenni, de legalább a tempójával nincs gond. Hamar elrepül vele az idő, de ugyanilyen gyorsan el is felejted...

 
sadis   2017. 04. 14.

Ez az a film, ami pontosan azt hozza, amire számítasz, se többet, se kevesebbet. Mielőtt megnéznéd, már mindent tudsz róla, mégis ki tud kapcsolni, és a maga bűnös módján élvezni is lehet. Kell az ilyen is. :)

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.