Godzilla

Godzilla

2018.03.30 NFG

Szerintem ahoz képezt, hogy egy elég régi filmről beszélünk, nagyon szépen meg lett oldva Godzilla ábrázolása! Látványos! Dinoszaurusz rajongóknak jobbam el fogja nyerni tetszését!

2021.06.26 Kósa Bence

Nem a minősége miatt kapta az öt csillagot. Azért adtam, hogy lássam, ez egy fontos film (nekem). Mert ez gyerekkorom egyik kedvenc filmje. Ezt a nosztalgiát a sok negatív vélemény se tudja elrontani nekem. Godzilla egy csodálatos és nagy szörny. A sok bébi az élményt csak növeli. Jean Reno pedig egy remek színész.

2016.09.30 hell.l

Sokkal jobb, mint az újabb változata. A kor technikai viszonyaihoz képest nagyon jól életre keltették Godzillát. Bár a történeten tényleg lehetett volna még csiszolni, a látványvilág nagyon jó.

2017.10.27 Gyalog őrmester

Régen nagyon tetszett, mára már egy kicsit unalmasnak mondanám, de egyszer meg lehet nézni. :)

2024.09.25 MittuDomain

Klasszikus bugyutaság

Ez hozta vissza Japánból a szörnyfilmeket, de elég butyuta módon. A CGI a maga idejében rendben volt.

2016.04.27 ereln

Régen nagyon sokszor megnéztem ezt a filmet, sőt akkoriban minden gyerek tudta, hogy mi ez. Igazi nosztalgiafaktor minden egyes újranézése, egyedi időtálló darab a filmes műfajban. Külön tetszik a horror feeling benne.

2016.05.21 Vadgazda

Az igazi és számomra egyetlen Godzilla. Jean Reno zseniális karakter benne, a gilisztás srác és szőke barátnője is szerethetőek. Igazán jól lett animálva is a korhoz mérten, New York pusztulása pedig nagyon jól lett filmvászonra álmodva. Nekem tetszett!

2016.06.23 postaslaszlo8

Fiatalkoromban hatalmas élményt nyújtott ezen film! :) Hatalmasra sikeredett sárkánygyíkocskánk jó kis kalamajkát okozott a nagyvárosban, tehát összességében jó szórakozást nyújt a film!

2016.04.30 mrfaktor

Akárhányszor meg tudnám nézni, ami nem a magvas gondolatokat feszegető forgatókönyvnek köszönhető, hanem a zseniális látványvilágnak és a filmbeli Godzillának. Izgalmas lett a film, ami azért a legkisebbeknek okozhat álmatlan éjszakákat.

2015.06.12 fancsi094

Sokan nagyon leszólják ezt a filmet, de nekem attól függetlenül, hogy az eredeti japán Godzilla-sztoriktól mennyire eltér, szerintem ez a valaha készült legjobb Godzilla film. A 2014-es állítólag a gyökerekhez tér vissza, de ha a történeti szálat nem... Több

2016.02.17 tamas84

Én nagyon szeretem ezt a filmet, szerintem a kilencvenes évek legjobb ilyen akciófilmje, tele ikonikus jelenetekkel ("nagyobb fegyverek kellenek"). Tudom, hogy sokan szidják, hogy így rossz meg úgy rossz, de azért nem kell igazságtalannak lenni, a ko... Több

2015.06.19 szune40

Mai napig piszok jó a grafika amivel elkészítették a Godzillát. Egész rendben volt a sztori nem éreztem, hogy túl sok ostobasággal akarnak dobálni. Ritka az ilyen film és szerintem kissé alul is van értékelve.

2015.06.05 era93

Imádtam ezt a filmet oda meg vissza. Hát nem tudom ki mit látott de elég pöpec kis animációt hoztak össze. Főleg ha azt nézzük, hogy 1998-at írtunk. Sokan még ma is ultra gagyi módon oldják meg az ilyet de nem ez a film. Izgalmas történetet kaptunk ami meg volt fűszerezve szerethető karakterekkel.

2016.09.17 Macskínó

Az igazi és egyetlen jól sikerült Godzilla amit a nyugatra szántak. Ázsiában kismillió Godzilla verzió létezik még a filmezés "őskorából" de azok ehhez képest számunkra végignézhetetlenek. Nagyon jó sztori, jó kivitelezés és remek színészek bátran ajánlom mindenkinek!