Holtodiglan

Gone Girl

2015.03.02 Atsop

Nemrég láttam a filmet. Nagyon fordulatos thriller, ajánlani tudom. Nem tipikus "eltűnt feleség" sztori. Több csavar is van benne, érdemes kivárni a film végét.

2015.03.02 norbikess

Egy igazán egyed hangulattal rendelkező film! Abszolút érződik rajta, hogy ki a rendezője. A történet kitűnően van felépítve. hogy aztán a végkifejlet alaposan megdöbbentse az embereket. Külön ki kell emelni a női főszereplőt, aki valami fantasztikusat alakított!

2015.02.28 Norbi

2014 sikerfilmjét láthatja mindenki! Vannak a filmben csavarok bőven amire igazán nem gondoltam hogy az ex pasit hidegvérrel megöli Amy Rosamund Pike! Nick Ben Affleck vitte nálam a pálmát! A film befejezése nem tetszett Amy megérdemelt volna hogy Nick hidegvérrel megölje!

2015.02.23 Belle

Az eleje nekem kicsit vontatott volt, a vége viszont fordulatos és nem kiszámítható. De engem összességében nem fogott meg, láttam már jobbat is.

2015.02.10 Aziren

Nem igazán értettem mi az a nagy felhajtás ekörül a film körül. Aztán megnéztem. És eldobtam az agyam. Vagy legalábbis majdnem. Lényeg a lényeg, ez egy remek darab, jó a sztori, a karakterek, a felépítés, bár őszintén szólva Ben Affleck sosem volt a ... Több

2015.02.10 szbabus89

Feszült, fordulatos, izgalmas és igazán a mai korra jellemző thriller. Remek könyvadaptáció. kihagyhatatlan alkotás, érdemes megnézni és elolvasni is!

2015.02.05 tonic85

Végre egy olyan film, ami a képernyő elé szegezi a nézőt. Fordulatos, izgalmas, a szereposztás is kiváló! Ötös!

2015.02.04 Drein

Végig izgalmas és fordulatos. A színészek jól hozzák a szerepüket. A vége nekem nem tetszett, kicsit mást vártam, de összességében megérte megnézni. Fincher nagyon érti a dolgát!

2015.01.26 KG

Az év egyik legfondorlatosabb filmje! Rosamund Pike remélem megkapja a a neki járó Oscart!

2015.01.23 Emil444

Ez a film azt mutatja meg, hogy minden ember hiszékeny és senkiben sem bizhatsz meg... Orditanál legszivesebben, de csak csendben tűröd, hogy az emberek butasága és aljassága a hatalmába keritsen és lánchoz kössön...hatalmas történet!

2015.03.29 babus1004

Nagyon tetszett! Végig fent tartotta az érdeklődésemet a történet cselekménye. Kicsit hosszú, de pont annyira hogy nem unalmas szerintem.

2015.03.08 laca555

Számomra nem volt akkora durranás mint másoknak. Persze látom benne azt, ami miatt nagyon bejön a többségnek, de számomra nem volt olyan igazán ütős film. Mindenképp jónak mondanám, de nem estem hanyatt tőle. Affleck karaktere viselkedett sokszor ter... Több

2015.02.10 edoka

Nagyszerű film volt. Fordulatos, amikor már azt hiszed tudod mi történt akkor kezdődik el igazán a film.

2015.01.30 DorinaBakos

A film az elejétől a végéig izgalmas, odaragad a szemed a képernyőre. A vége meghökkentő, nagy fordulattal, de nagyszerű!!!