Ez egy zseniális film! Hihetetlenül izgalmas és fordulatos, az elejétől a végéig leköti az ember figyelmét. A színészek is kiválóak, Rosamund Pike alakítása kifejezetten tetszett...
A moziban láttam az előzetest, s már alig vártam a filmet. Nagyon izgalmas volt, a végén hatalmas fordulattal, nem is gondoltam volna, hogy ez lesz belőle. Én nagyon szerettem ezt a filmet. Ben Affleck is nagyot alakít benne. Jó volt!
Mekkora mekkora jó film volt. Csak úgy játszott veled, egyszer ennek, aztán annak szurkoltál, rohadtul izgultál és nem tudtad, meddig megy tovább a film, nagyon nagyon érdemes megnézni!
Moziban láttam barátnőmmel és nem bántam meg, mert mivel imádom a hasonló jellegű filmeket, így teljesen magával szippantott a film. Izgalmas és fordulatos, de én tudtam, hogy mi lesz a vége, ennek ellenére is nagyon tetszett.
A Holtodiglan egy kemény film. Fő témája a házasság, felelősség és a média, és az ezekben rejlő kérdéseket nagyon biztos kézzel bontogatja, ami azzal jár, hogy a néző időnként rendkívül kellemetlenül érzi magát. A narráció hátborzongató, az alakításo... Több
Amint belelép, az ember ebbe a világba magával ragadja és nem ereszti a film végéig. Ez a mai világban igazán dicséretes. Nekem nagy kedvencem lett!!! :)
A filmnek nagyon jó a sztorija és fordulatok is vannak benne – főként a végkifejlet nem kiszámítható. Viszont egyes részek mesterkéltek és erőltetettek, de összességében nem rossz film.
Hatalmas alakítást mutatott be Ben Affleck. Nagy kedvencemmé vált a film és a rendező a feszültséggel úgy játszik mint kis gyerek a lego-val. Hihetetlen jól szórakoztam. Dráma kedvelőknek ajánlott.
Számomra best of thriller. Amikor azt hiszed tudod mi történik mégsem... Sztem profi, székhez szögező thriller lett. A végén érted meg az elejét. Közben egyszer azt hiszed vége a filmnek, de újra fel kell építened az egész elgondolásodat.
Nagyszerű, sötét és csavaros film, de mit is várhatunk Finchertől? Ben Afflecknek pedig az egyik legjobb alakítása szerintem. Örülök, hogy nem olvastam a könyvet, mert így a film közepén elég sokkoló volt az a csavar.