Hacsi, a leghűségesebb barát

Hachi: A Dog's Tale

2016.04.29 Bogi

Talán a világ legérzelmesebb állatos filmje ez. Mindenképpen látnia kell minden állatbarátnak, vagy akár nem állatbarátnak is. Egyszerűen tökéletes, pláne hogy folyton ott motoszkál a gondolataink hátterében a film közben, hogy ez egy megtörtént esem... Több

2016.08.13 tvmérnök

Imádom ezt a filmet. Még az előzetesen is állandóan elérzékenyülök , nemhogy magán a filmen. Csodálatos történet az ember és a kutya barátságáról és az igazi hűségről. Kutyásoknak kötelező fim.

2015.10.01 AE1205SB

Ez a film, ami igaz történeten alapszik, egyszerűen fantasztikus. Annyira megható, hogy mennyire hűséges tud lenni egy kutya... mindig megkönnyezem. Gyönyörű történet!

2016.02.10 norbi0102

Ez a film tele van érzelemmel és nagyon szépen bemutatja az ember-kutya viszonyt, hogy mennyire is tud mély lenni. Sok embernek lenne mit tanulnia ebből a filmből.

2015.06.30 padfoot8925

Akárhányszor nézem könnybelábad a szemem! Erősen az a kategória amit nem bírsz ki sírás nélkül. Hihetetlen, hogy mennyi hűség szorult ebbe a csodálatos lénybe! Csak egy kutyás érezheti át igazán ezt a filmet.

2015.01.28 a.edit63

Egy igaz történet, arról, hogy milyen tud lenni egy valódi, igazi barát! Mindig megsirattat!

2015.07.14 prongs2001

Jól összerakott film. Nem is véletlen az értékelés sem hisz tényleg nagyon szórakoztató és izgalmas. Látványban is kiváló, úgyhogy szerettem. Teljesen rendben van, ajánlom

2015.06.29 Prücsök

Megható, szívhez szóló film. Hihetetlen, hogy mennyi hűség szorult ebbe a csodálatos lénybe! Lenyűgöző, bár tény, hogy az élet írja a legjobb forgatókönyveket, itt be is bizonyosodik! Kiváló, megríkató film!

2016.05.21 Gecko

Kimondottan jó film . Igazán szívbemarkoló a történet amely bemutatja az ember és a kutyája közti kapcsolatot a kezdetektől egészen a végig. Ezen felül az általuk ismert hűség fogalma is más értelmet nyer a film által. Érdemes megnézni. 5/5

2015.06.12 fancsi094

Egy igaz történet.. ami a barátságról és a hűségről szól. Megmozgat, megérint, és olyan érzések törnek felszínre az emberben, hogy az hihetetlen. Könnybe lábad bárkinek a szeme, ha megnézi. Én teljes mértékben, csak ajánlani tudom. Régebben láttam, de még most is beleborzongok ha vissza gondolok a történetre

2016.04.11 BallEr

Eme film hihetetlenül könnyed és szórakoztató. Nagyon tetszett benne, hogy nem akart olyan nagynak látszani és bőven azt a szintet hozta, ami elvárható tőle. Igazán kedveltem!

2015.06.28 Buborék

Zseniális film! Tökéletes benne minden! És az, hogy ez igaz történeten alapul, hihetetlen! Bemutatja, hogy milyen is egy igazi hűséges társ. Biztos, hogy megríkatja a nézőt! Kiváló!!

2015.06.30 BuBu

Ez a történet annyira szívhez szóló, gyönyörű lett. Nem semmi, hogy mire képes egy kutya, mennyire tud ragaszkodni a gazdájához! Gyönyörű film, ami mindig megríkat!

2015.06.10 veszi.peter

Nagyon aranyos és szép, megható film, ritkán látni ilyet. Kutya(állat)barátoknak kötelező. Én nem bírom Richard Gere arcát, mégis rábeszéltek, h megnézzem és nagyon jól tettem. Zsebiket odakészíteni. Igaz történet...