Talán a világ legérzelmesebb állatos filmje ez. Mindenképpen látnia kell minden állatbarátnak, vagy akár nem állatbarátnak is. Egyszerűen tökéletes, pláne hogy folyton ott motoszkál a gondolataink hátterében a film közben, hogy ez egy megtörtént esem... Több
Imádom ezt a filmet. Még az előzetesen is állandóan elérzékenyülök , nemhogy magán a filmen. Csodálatos történet az ember és a kutya barátságáról és az igazi hűségről. Kutyásoknak kötelező fim.
Ez a film, ami igaz történeten alapszik, egyszerűen fantasztikus. Annyira megható, hogy mennyire hűséges tud lenni egy kutya... mindig megkönnyezem. Gyönyörű történet!
Ez a film tele van érzelemmel és nagyon szépen bemutatja az ember-kutya viszonyt, hogy mennyire is tud mély lenni. Sok embernek lenne mit tanulnia ebből a filmből.
Akárhányszor nézem könnybelábad a szemem! Erősen az a kategória amit nem bírsz ki sírás nélkül. Hihetetlen, hogy mennyi hűség szorult ebbe a csodálatos lénybe! Csak egy kutyás érezheti át igazán ezt a filmet.
Megható, szívhez szóló film. Hihetetlen, hogy mennyi hűség szorult ebbe a csodálatos lénybe! Lenyűgöző, bár tény, hogy az élet írja a legjobb forgatókönyveket, itt be is bizonyosodik! Kiváló, megríkató film!
Kimondottan jó film . Igazán szívbemarkoló a történet amely bemutatja az ember és a kutyája közti kapcsolatot a kezdetektől egészen a végig. Ezen felül az általuk ismert hűség fogalma is más értelmet nyer a film által. Érdemes megnézni. 5/5
Egy igaz történet.. ami a barátságról és a hűségről szól. Megmozgat, megérint, és olyan érzések törnek felszínre az emberben, hogy az hihetetlen. Könnybe lábad bárkinek a szeme, ha megnézi. Én teljes mértékben, csak ajánlani tudom. Régebben láttam, de még most is beleborzongok ha vissza gondolok a történetre
Eme film hihetetlenül könnyed és szórakoztató. Nagyon tetszett benne, hogy nem akart olyan nagynak látszani és bőven azt a szintet hozta, ami elvárható tőle. Igazán kedveltem!
Zseniális film! Tökéletes benne minden! És az, hogy ez igaz történeten alapul, hihetetlen! Bemutatja, hogy milyen is egy igazi hűséges társ. Biztos, hogy megríkatja a nézőt! Kiváló!!
Ez a történet annyira szívhez szóló, gyönyörű lett. Nem semmi, hogy mire képes egy kutya, mennyire tud ragaszkodni a gazdájához! Gyönyörű film, ami mindig megríkat!