Hardcore Henry

Hardcore Henry

2016.10.17 hell.l

Szerintem nagyon jó film lett. Pörgős, nagyon jó a zenéje, és rendkívül egyedi a története. Pozitívan csalódtam benne. A szereplők , a különleges kameramozgás, meg úgy általánosságban minden jó lett benne, úgy, ahogy van.

2016.04.14 D. Shaday

Nagyon vártam ezt a filmet, az előzetesek nagyon felkeltették az érdeklődésemet, talán emiatt éreztem egy kicsikét csalódásnak. A második felére önismétlővé és kicsit monotonná válik. Olyan, mintha egyetlen ötletre próbálták volna ráhúzni az egész fi... Több

2016.04.08 szabi17

Már az első előzetestől nagyon tetszett a film ötlete és a kivitelezésben sem csalódtam. Minimális költségvetése és egyszerű sztorija ellenére egy nagyon pörgős, látványos akciókkal ellátott mozi lett. Emellett a film humora képes a sztori hiányosságait feledtetni.

2018.01.29 Lord British

Innovatív darab, történet szempontjából semmi újat nem mutat, de a nézet igazából kárpótol mindenért. Az akció pörgős és látványos, bár tény hogy helyenként szédülést és rosszullétet okozhat a film.

2016.04.07 Panda

Érdekes és látványos film, aminek ötletes és nem mindennapi a története. Különleges film, különleges karakterekkel, ez ami megfogott a filmben. Érdemes megnézni.

2016.04.17 DrPepper11111

Egyik legjobb trashfilm, amit valaha láttam. Crank rajongóknak, FPS játékosoknak nagyon ajánlom. Nem váltja meg a világot, de nem is akarja. És ez így van jól.

2016.12.27 Ádám

A látvány miatt és a talán túlságosan is sok akció miatt kap 3 csillagot, a történet az nem igazán nyűgözött le. Ritkán látni ehhez hasonló filmet. A végén már kicsit sok is volt az öldöklésből. Egyszer nézhető.

2016.07.04 tbelina29

Ami energia ebben a filmben van, az tényleg páratlan. Hasonló moziélményben biztosan nem lesz részed idén, így még akkor is ajánlom, ha nem vagy nagy akciófanatikus, mert valami olyasmit fogsz látni, amire eddig nem igazán volt példa.

2016.04.14 Bloffeld

250 EZER DOLLÁRBÓL MEGALKOTTÁK ÉS ESZMÉLETLEN JÓ LETT PÖRGÉS, TEMPÓ ÉS A VÉGE FELÉ A QUEEN.

2016.06.08 Domino

Filmként kicsit sovány, de mégis, olyan iram és lendület van benne, hogy egy perc idő sincs arra, hogy elemezzük a hibáit. Ez viszont egy igen erős érv amellett, hogy nem hagyd ki!